Copy
Handla med hjärtat!
Läs brevet i webbläsaren
Hej allihopa!
Vi hoppas du har haft en riktigt bra start på 2020 och önskar dig ett hållbart och givande år! Med detta brev hoppas vi att du får lite vårinspiration redan nu! Massor av kramar från oss på Paletti!
Bobo Choses är ett bevis på att kreativitet, kvalitet och social medvetenhet kan hänga ihop. Bobo Choses från Barcelona tar det sociala ansvaret på stort allvar och har därför startat Act Social – en workshop-skola i Bangladesh där man ger kvinnor möjlighet att utbilda sig inom textil. Dessutom går 10 % av vinsten direkt tillbaka till skolan i Bangladesh. Hur bra? Se på kläderna här!

Ps. Är inte bilden underbar? Den kommer från Erika som har instagramkontot according_to_e 
Årets Landsbyggare 2020
Vem eller vilka vill DU nominera till Årets Landsbyggare 2020? Priset för Årets Landsbyggare delas ut till dem som har gjort en insats för att skapa en levande landsbygd i Halland och visat på en positiv bild av entreprenörskapsklimatet.

Hur fungerar det?
Ni kan nominera fram till den 31 januari. Det är styrelsen för Lokalt Ledd Utveckling Halland (LAG) som är jury och röstar fram vinnarna som presenteras under Landsbyggaredagen den 26 mars.


En ödmjuk fråga. 
Om ni tycker att Butik Paletti är värd en vinst skulle vi bli så lyckliga om ni vill ge oss en röst. Det gör du isåfall här!
Det är kontrasten mellan gammal och nytt, lantligt och stad, lyxigt och praktiskt som skapar MarMar Copenhagens unika look. Designen är inspirerad av gamla böcker, filmer, fotografier och du kommer alltid att hitta en touch av cirkus i kollektionerna. MarMar Copenhagen är måna om miljön och använder eko-tex certifierade material i stor utsträckning, samt förlägger sin produktion i Europa för att minska på transporterna. Fantastiskt fin kollektion. Se den här!

Nu är det slutspurt på rean, kika här!

Månadens tips: Har ni missat Lotta Lundgren och Erik Haag som är tillbaka med den nya SVT-serien Rapport från 2050? Se den. I stället för att som tidigare blicka bakåt i historien, tittar de nu framåt och spanar in i framtiden och testar hur det är att leva klimatneutralt. Många experter har fått bidra med sin kunskap om framtiden, bland andra psykiatern Anders Hansen. Titta på serien här!

Humble Brush är inte bara ödmjuk mot miljön utan även mot människor i nöd av munvård. För varje såld Humble Brush så skänks en fysisk tandborste, eller motsvarigheten av en!

Tandborsten har ett kvalitativt och enkelgreppat handtag, gjort helt utav bambu och format efter din hand. Den har en naturlig känsla i både hand och mun och designen ser väldigt bra ut i badrummet.

Visionen är att hela produkten ska vara ekologisk, även förpackningen. Tandborsten packas därför in i ett komposterbart transparent material skapat från växter. Den yttre förpackningen är gjord utav 100% återvunnet material. Man vill inte använda något annat efter man provat dessa! Köp här!

Ha ett härligt januarislut och tack för att ni är med oss!
 
Facebook
Instagram
Email
Copyright © 2021 Butik Paletti, All rights reserved.


Vill du ändra dina kontaktuppgifter?
Uppdatera din profil eller avprenumerera.

Email Marketing Powered by Mailchimp