Copy
Welkom bij de KBN! 

Hoi <<Voornaam>>,

Welkom bij de Karate-do Bond Nederland! De KBN biedt voor haar leden tal van leuke activiteiten, clinics en wedstrijden aan. We brengen je graag op de hoogte van leuke KBN activiteiten in de komende maanden! Lees alles over de eerstvolgende activiteiten in deze mail.

Volg ook onze Social Media kanalen Facebook en Instagram om direct op de hoogte te worden gehouden van al het karate-gerelateerde nieuws. 

Veel leesplezier!

Facebook
Instagram
Twitter
Website
YouTube
Email
Webshop

Karate activiteiten

KBN Strijd der Elementen Cup

Speciaal voor alle karateka’s die nog niet veel wedstrijdervaring hebben, organiseren we de KBN Strijd der Elementen! De eerstvolgende Strijd der Elementen is op zondag 6 november in Sporthal De Hege Fonnen te Lemmer! Karateka’s van 5 t/m 17 jaar met weinig tot geen wedstrijdervaring kunnen deelnemen in kata en kumite categorieën.

>> Lees meer

NK Karate 2022

Op zaterdag 26 & zondag 27 november 2022 zijn de Nederlandse Kampioenschappen Karate en Para Karate voor alle individuele categorieën. Het evenement vindt plaats in Zwolle, en is een belangrijk evenement voor alle selectieleden. Zien we jou in Zwolle? Met jouw lidmaatschap krijg je korting op je entreeticket! 

>> Lees meer

Spreekbeurtpakket

KBN Spreekbeurtpakket

Er zijn natuurlijk veel onderwerpen te bedenken voor een spreekbeurt, maar waarom niet over karate? 
De KBN heeft speciaal voor haar leden en verenigingen het KBN spreekbeurtpakket ter beschikking gesteld. Het pakket bevat onder andere een map met informatie, banden én een USB-stick met foto's en video's. 

>> Lees meer

KBN Webshop

KBN Webshop

In samenwerking met hoofdsponsor Hayashi Nederland heeft de KBN een prachtige karate webshop ontwikkeld! Hier worden onder andere karatepakken, beschermers en trainingsoutfits aangeboden. KBN-leden krijgen mooie kortingen op alle producten! Maak via onderstaande link je account aan en profiteer direct! 

>> Bezoek de webshop
Facebook Facebook
Instagram Instagram
Website Website
YouTube YouTube
Twitter Twitter
Het lidmaatschap van de KBN is een jaarlidmaatschap, lopend van 1 januari tot en met 31 december. Opzeggen kan via info@kbn.nl of schriftelijk, één maand voor het einde van het kalenderjaar (dus vóór 1 december). Je bent zelf verantwoordelijk voor uitschrijving bij de KBN. Opzegging bij de sportschool betekent niet automatisch opzegging bij de KBN. De opzegging is pas geldig wanneer er door de KBN per mail of post een bewijs van opzegging is afgegeven. Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap.
Copyright © 2022 Karate-do Bond Nederland, Alle rechten voorbehouden.