Copy
Jaargang 13 nummer 12
De Karate-do Bond Nederland wenst u fijne feestdagen en een sportief, gezond 2022!
Facebook
Instagram
Twitter
Website
YouTube

Openingstijden KBN Bondsbureau

Van 25 december t/m 9 januari is het KBN bondsbureau niet geopend i.v.m. de kerstvakantie en feestdagen. Uiteraard is het altijd mogelijk om ons te mailen, wij proberen je zo spoedig mogelijk van een antwoord te voorzien.

>> Lees meer

Decemberactie 2021

Vanaf 1 december heeft de KBN wederom de decemberactie m.b.t. het KBN lidmaatschap. Alle karateka’s die zich in december 2021 aanmelden bij de KBN krijgen bij aanmelding het KBN paspoort, ter waarde van €13,00, gratis! Daarnaast betaal je slechts €5,00 contributie voor 2021.

>> Lees meer

KBN Agenda

Lid worden van de KBN? Klik hier om je in te schrijven!
Facebook Facebook
Instagram Instagram
Website Website
YouTube YouTube
Twitter Twitter
Het lidmaatschap van de KBN is een jaarlidmaatschap, lopend van 1 januari tot en met 31 december. Opzeggen kan via info@kbn.nl of schriftelijk, één maand voor het einde van het kalenderjaar (dus vóór 1 december). Je bent zelf verantwoordelijk voor uitschrijving bij de KBN. Opzegging bij de sportschool betekent niet automatisch opzegging bij de KBN. De opzegging is pas geldig wanneer er door de KBN per mail of post een bewijs van opzegging is afgegeven. Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap.
Copyright © 2021 Karate-do Bond Nederland, Alle rechten voorbehouden.