Copy
Jaargang 9 nummer 2 - Dutch Open Special

Dutch Open Special

De Dutch Open is onlangs in Linz tijdens het WK-congres gekozen als één van de 5 landen die de Karate1 Premier League in 2017 mag organiseren. Voor de 6e keer op rij organiseert de Karate-do Bond Nederland de Premier League. Dit fantastische evenement zal weer plaatsvinden in het Topsportcentrum Rotterdam op 17, 18 en 19 maart. De KBN is verheugd dat dit spektakel opnieuw in Rotterdam mag plaatsvinden en zal haar best doen de Dutch Open tot een groot succes te maken.

De Karate1 Premier League is het belangrijkste league evenement in de karatewereld. De Karate1 van Rotterdam schaart zich in het rijtje samen met Parijs, Dubai, Rabat en Leipzig. Alle medaille wedstrijden van de Premier Leagues in 2017 worden uitgezonden via TV netwerken over heel de wereld. Daarnaast worden alle medaille wedstrijden uitgezonden op het Youtubekanaal van de Wereld Karate Federatie.
De Dutch Open belooft een internationaal spektakel te worden met toppers van wereldklasse.

Deelnemersrecord

De Karate1 Premier League wordt dit jaar voor de 6e keer georganiseerd in Nederland. Inmiddels hebben al 70 landen ingeschreven met in het totaal al 1240 deelnemers! Vele internationale toppers hebben zich al ingeschreven. Voor het eerst in de geschiedenis van de Dutch Open worden de finales wereldwijd uitgezonden op TV en gestreamd via Youtube.
Lees verder

Clubs naar de Dutch Open

Voor clubs die zijn aangesloten bij de KBN hebben we een speciale aanbieding. Per 5 kaarten die door een club worden gekocht, krijgt de club er één gratis! Bestel je als club dus 15 kaarten, ontvang je 3 kaarten gratis! Dit geldt alleen voor kaarten die uiterlijk woensdag 15 maart worden besteld via info@kbn.nl
Lees verder

Programma

Op donderdag 16 maart begint de Dutch Open met de registratie, weging en loting. Vrijdag 17 maart komen de eerste sporters in actie. Het programma begint in de ochtend met kata individueel en team, in de loop van de middag zijn de lichtgewicht kumite categorieën aan de beurt. De overige kumite categorieën zullen starten op zaterdag 18 maart. Alle bronzen medaille wedstrijden en finales vinden plaats op zondag 19 maart.
Lees verder

Aanbieding

Op vertoon van de vriendenpas van de KBN krijg je gratis toegang bij de Dutch Open op vrijdag 17 en zaterdag 18 maart! De entree voor een vriend van de KBN is op zondag maar €5. Leden van de KBN mogen op vertoon van hun karatepaspoort elke dag gratis naar binnen. Vergeet niet je karatepaspoort of vriendenpas!
Lees verder

Tickets

Op alle dagen kun je weer genieten van spectaculaire wedstrijden van de beste karateka’s in de wereld. Dat wil je toch niet missen? Bestel daarom alvast je toegangskaarten. Tickets kunnen besteld worden via info@kbn.nl of worden gekocht aan de kassa. De prijzen staan op de website van de KBN.

Lees verder

Bekijk verder:

Heb je een leuk karate-gerelateerd bericht? Stuur een mail en wie weet sta jij de volgende keer in de nieuwsbrief!
Lid worden van Karate-do Bond Nederland?
Twitter
Facebook
YouTube
Website
Copyright © 2017 Karate-do Bond Nederland, Alle rechten voorbehouden.