Copy
Jaargang 8 nummer 3

Woord van Welkom

Van 5 t/m 8 mei vond het EK senioren in Montpellier plaats. Sherilyn Wold en René Smaal zijn hierbij in de prijzen gevallen, beiden behaalden een bronzen medaille. Met veel voldoening en plezier blikt het bestuur terug op dit geweldige evenement. Uiteraard feliciteren wij zowel Sherilyn als René van harte met het behaalde resultaat!
 
Zaterdag 21 mei en zondag 22 mei 2016 vonden respectievelijk het bijzonder danexamen en het reguliere danexamen plaats in Sporthal de Sypel in Harderwijk. De kandidaten verschenen weer goed voorbereid ten tonele om ten overstaan van de examinatoren hun kwaliteiten te laten zien. Onder de deelnemers was ook Ana Santos Marcelino, die meedeed aan het bijzonder danexamen. Lees verderop het interview dat we met haar hielden.
 
Lees in deze nieuwsbrief verder over de spreekbeurt van Asperlan en Sportschool Yuzio in Vleuten.
 
Veel leesplezier en een hartelijke groet,
 

 
Het KBN bestuur

Lid in beeld: Ana Santos Marcelino

Na ruim een half jaar trainen was het zover. Tijdens de bijzondere danexamens van zaterdag 21 mei in sporthal de Sypel in Harderwijk, behaalde Ana Santos Marcelino haar eerste dan karate.  Lees verder »

Spreekbeurt groot succes!

Karate Club Eerbeek heeft dankzij de inspanning van de KBN sinds kort beschikking over het spreekbeurtpakket. Afgelopen vrijdag heeft Aperslan, lid van Karate Club Eerbeek, zijn spreekbeurt gehouden. Lees verder »

Club in beeld: Yuzyo

gehouden. Een terugkerend onderdeel in onze nieuwsbrief is 'Club in beeld'. Voor deze editie nemen we een kijkje bij Sportschool Yuzyo in Vleuten.
Lees verder »

Bekijk verder

Bijdragen voor de nieuwsbrief (verhalen, foto's, video's) zijn altijd welkom en kunt u sturen naar info@kbn.nl.

Twitter
Facebook
YouTube
Website
                      
Copyright © 2016 Karate-Do Bond Nederland, Alle rechten voorbehouden.Karate-do Bond Nederland
Dutch Karate Federation
Ambachtsweg 12A
3953 BZ MAARSBERGEN
Nederland/The Netherlands

Telefoon: +31 (0)343 430901

Uitschrijven van deze mailinglijst    Inschrijving nieuwsbrief wijzigen