Copy

01 de març de 2020

XV Jornades FEPA a Sevilla, 12 i 13 de març

Interculturalitat: reptes per a la cohesió social

Ja ho tenim tot preparat per a les XV Jornades FEPA. Moltes gràcies a totes les entitats federades per col·laborar enviant propostes per l'àgora d'experiències i per a la taula de joves. Especialment, gràcies a les entitats d'Andalusia per les vostres ganes i la vostra dedicació organitzant totes les activitats.

Com sempre, podrem gaudir de l'àgora d'experiències d'entitats federades, de la taula de participació de joves i de ponències de diverses temàtiques. Divendres tindrem una taula rodona on parlarem sobre els moviments migratoris des de la frontera, escoltarem a experts parlar de diferents temes en les càpsules formatives i exposarem el Model FEPA d'Atenció a la Joventut Extutelada.

A més, aquest any tornarem a realitzar una sèrie d'activitats per als joves divendres al matí, celebrant així la II Trobada de joves extutelats a nivell estatal. Més informació aquí.

Enquesta FEPA Catalunya 2018 - Anàlisi de resultats

Aquest document és una síntesi de les dades recollides en l'Enquesta Anual FEPA que vam enviar a les entitats catalanes durant l'any 2018. Podeu veure i descarregar el document a l'apartat coneixement de la nostra web o aquí.

Acord amb l'INJUVE per elaborar un mapa de recursos

FEPA prestarà a l’INJUVE un servei d’assessorament i suport tècnic per a l’elaboració d’un mapa de recursos territorialitzat i una estratègia integral d’atenció per a la joventut extutelada. Més informació del projecte aquí.

Trobades amb entitats de diverses Comunitats Autònomes

Recentment ens hem reunit amb algunes entitats federades de diverses Comunitats Autònomes per conèixer la realitat del territori i mostrar-los el treball fet des de la Federació durant els últims mesos, així com també per presentar-los el pla d'acció per al curs 2020. D'aquesta forma, hem realitzat trobades amb les entitats d'Andalusia, les Illes Balears, Catalunya, Comunitat de Madrid i Castill-La Mancha. Més informació sobre les reunions aquí.

Care Day 2020

Al Care Day -celebrat el passat divendres 21 de febrer a diferents països- posem el focus en la joventut tutelada i extutelada. Per això, col·laborem amb organitzacions a nivell internacional que atenen nois i noies que estan (o han estat) tutelats/des. Es tracta de la celebració més gran a nivell mundial dedicada a tots aquells i aquelles que segueixen en un recurs o hagin passat per un en el transcurs de les seves vides. Més informació aquí.

Col·laborem en el projecte Integra:
supporting youth ageing out of care

Es tracta d'un programa multidisciplinari de mentoria per al foment de l'autonomia de nois i noies que es troben en el sistema de protecció i joves extutelats (de 16 a 21 anys). Aquesta iniciativa contribueix a la creació de mecanismes que aporten un millor suport i preparació per als nens i nenes que surten dels sistemes de protecció en països de sud de la Unió Europea. Més informació sobre el projecte i els recursos que ofereix aquí.

Punt de trobada dirigit a joves extutelades per aprendre i compartir experiències
-----------------------------------------
Obra Tutelar Agrària: cultivant el futur d’infants vulnerables des de 1928
-----------------------------------------
Donem la benvinguda a l'entitat Hijas de la Caridad de San Vicente de Paúl. Provincia España Norte
-----------------------------------------

ENS AJUDEU A MILLORAR?
Formulari de dos minuts per millorar la comunicació de FEPA

Twitter
Twitter
LinkedIn
LinkedIn
YouTube
YouTube
Facebook
Facebook
Amb el suport de:

El mantindrem informat de les nostres activitats. Pot exercitar els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, i d'oposició al tractament, dirigint-se al registre d'entrada a lopd@fepa18.org.

FEPA · Via Laietana, 54, 2n, desp. 214-216 · Barcelona, 08003 · Spain 
93 268 99 91 - 
comunicacio@fepa18.org


This email was sent to <<Correu electrònic>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
FEPA · Via Laietana, 54, 1º · Barcelona, 08003 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp