Copy
Kunt u deze nieuwsbrief niet lezen, klik dan hier

LAAT MAAR BEGINNEN

2016 is voorbij gevlogen. We hebben veel mooie mensen ontmoet, veel leuke dingen meegemaakt, successen gevierd en gelukkig maar weinig ellende gehad. We staan dan ook met ongeduld te wachten op het startschot voor 2017. Laat maar beginnen.

Vol verwachting heffen we het glas op al onze opdrachtgevers en interimmers. We hopen dat jullie in 2017 weer met ons willen oplopen. Wij verheugen ons er op.

In de rubriek Inspiratie in deze nieuwsbrief laten we u op de startlijn van 2017 kennis maken met Egge Tijsseling, classicus. Hij is een groot liefhebber van taal en die begint wat hem betreft bij de oudheid. Of de mensheid lessen leert uit die oudheid gelooft hij niet. ‘Dan zag de wereld er anders uit’ luidt zijn mening.

Verder in deze nieuwsbrief: een nieuwe interimmer in de rubriek ‘Onze mensen’ op onze website, Marijke van Ast. Maakt u kennis met haar.

Tot slot kijken we met een glimlach nog even terug op de diners pensants van 2016. Het waren mooie en leerzame bijeenkomsten.

We sluiten af met een lijstje voorbeelden van opdrachten.

LEERT EEN MENS IETS VAN HET VERLEDEN? NEE, WANT DAN ZOU DE WERELD ER ANDERS UITZIEN.

In de rubriek ‘Inspiratie’ op onze website laten wij u kennismaken met mensen die ons inspireren. Vaak mensen die op een andere manier in het leven en een professie staan dan wij organisatieadviseurs en interim-managers. Deze keer een ontmoeting met Egge Tijsseling (1956). Hij is classicus. Hij is de oudste telg uit een Gronings domineesgezin en ging vanzelfsprekend naar het gymnasium. Hij is later klassieke talen gaan studeren, met als hoofdvak Grieks en daarnaast Latijn en Vergelijkende Taalwetenschap. Hij stond vijfendertig jaar voor de klas, begeleidt reizen naar de klassieke wereld en heeft zijn oude plan ‘toch maar eens te promoveren’ weer opgepakt. Hij is een echte taalfreak, leest en schrijft veel. Daarnaast zingt hij Bach.

Lees meer >

NIEUW IN ‘ONZE MENSEN’ OP ONZE WEBSITE: MARIJKE VAN AST

Wij hebben een doorsnee van aan ons bureau verbonden interimmers op onze website in de ‘etalage’ gezet. Klik op ‘onze mensen’. Ze zijn representatief voor alle mensen die wij inzetten in uw opdrachten. Wij wisselen periodiek van etalagegasten.
 
Vanaf deze nieuwsbrief kunt u het profiel zien van: Marijke van Ast.
 
Marijke is al jaren actief als interim-manager in de zorg. Zij wordt o.a. ingezet als Manager HRM, Manager Zorg, Beleidsadviseur en Bestuurssecretaris.
Zij is allround in de volle breedte van deze functies.
 
Marijke is een aimabel mens. Ze brengt rust, analyseert, ordent en zet weloverwogen haar stappen naar een prima resultaat.


Zie haar profiel

DINERS PENSANTS

Wij organiseren van tijd tot tijd een diner pensant met klantrelaties uit ons netwerk. Deelnemers zijn altijd enthousiast. We organiseren ook diners pensants met interimmers en soms met klanten als onderdeel van een opdracht. We brengen dan een klant en  een groep inspirators uit ons netwerk gericht rond een klantvraagstuk bij elkaar. We scoren veel waardering. Om u even een indruk te geven de diners van het vierde kwartaal:
  • 11 gasten uit de kring van klantrelaties met beeldend kunstenaar Bert Kienjet als side kick, een mooi 5 gangen diner en een boeiend thema: “Van de schoonheid en de troost.”
  • 10 interimmers en een net zo mooi menu. Side kick: Jeroen de Ridder, wetenschapsfilosoof. Thema: “Wetenschap en ethiek achter het interim-vak.”

VOORBEELDEN VAN OPDRACHTEN

Organisatie

Vraag

Doel

Diversen

Werving en selectie

Invulling vacature Bestuurssecretaris in de VVT
Invulling vacature Manager HRMD in de VVT
Invulling vacature Manager HRM in de hehandicaptenzorg
Invulling vacature Integraal Manager 2 verpleeghuizen

VVT

Interim-manager

Dagelijkse leiding twee teams Kwaliteit van de zorg verbeteren en borgen. Personele bezetting op orde brengen. Cultuuromslag

VVT

Interim-manager

Integraal management locatie voor wonen en zorg. Veranderopdracht

Koepelorganisatie

Organisatieadviseur

Begeleiding werkconferentie bestuur: zelfevaluatie en strategieontwikkeling

VVT

Interim-manager

Vervanging vertrekkende bestuurder; over de hele linie orde op zaken stellen

Wij zouden het vervelend vinden als u tegen uw zin onze nieuwsbrief krijgt toegestuurd. Klik hier als u onze nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen. U kunt zich dan uit het verzendbestand laten verwijderen.

De Van de Graaf & Verwoerd nieuwsbrief wordt verzorgd door Xpon

Van de Graaf en Verwoerd interim | Reigersdreef 12 | 2959 CJ Streefkerk | Tel. 0184 689 424 | vandegraafenverwoerd.nl

Email Marketing Powered by Mailchimp