Copy
Ioga 2020/2021
Namasté,

Normalment aquest correu t'hauria arribat durant el mes de setembre. Però hores d'ara les incerteses encara duren! Quina bogeria d'inici de curs!

És possible que estigues en una situació similar. D'incertesa i de dubte. I és per això que et propose que reservis un espai i un temps per a tu, i t'inscriguis en algun dels grups presencials de ioga que t'ofereixo a continuació. Perquè la pràctica et retorna a allò esencial, començant pel propi cos.

Podràs trobar més informació de les característiques de cadascun dels espais i les condicions de cada grup a l'apartat horaris i preus de la meva web.

En tots els grups es compleixen les mesures sanitàries que en cada moment van dictant les autoritats; si tens algun dubte sobre les mateixes, em pots contactar personalment

Si, tot i això, prefereixes fer les classes des de la comoditat de casa teva, també oferisc algunes classes online. De fet, tots els grups presencials són susceptibles de transformar-se en online si així ho exigeixen les circumstàncies. Per estar al cas d'aquestes classes, pots subscriure't al grup de whatsapp on anuncio les classes cada setmana - és un grup informatiu on només puc escriure jo - i visitar aquesta pàgina.

Si et ve de gust, ens veiem!

Dídac (sobre mi...)

IMPORTANT: arran de les disposicions preses en data 25 d'octubre, és possible que les classes presencials de la darrera franja horària es vegin afectades, passant a modalitat online o bé canviant d'horari. Em pots consultar cada cas concret.
Inscriu-te aquí
Tinc un parell de vídeos penjats a YouTube per si et vols fer una idea del que ensenyo.
Si t'agraden, subscriu-te si us plau!
Si vols seguir els puges-i-baixes de la meva pràctica, em pots seguir a Instagram
@didac_yoga_biodynamics
Copyleft 2020 Biodinàmica craniosacra | Ioga, Pots reproduir amb menció.



actualitza les preferències | dóna't de baixa

Email Marketing Powered by Mailchimp