Copy
Ioga a Foravila, Seminari de ioga Clàssic,
Classes regulars, Sessions de teràpia
Hola! Com estàs?

Fer un enviament com aquest és tot un repte, i un treball d'hores: preparar els continguts, seleccionar les imatges, revisar la informació, tenir-la penjada a les xarxes i a la web... Per això agraesc molt que hages anat llegint el que he anat enviant. Pensar en l'esforç que requereix, fa que ho vagi postposant, fins que arriba el dia de fer-ho, de compartir el que estàs preparant, i amb aquesta resolució tot es va construint.

De fet, és com la pràctica personal de ioga a casa: el més difícil és estirar la màrfega! Un cop ja ets en Tadasana, tot flueix!

Com? No saps què és Tadasana? O saps que és però vols saber com és que tot flueix a partir de què t'hi poses? Doncs vine a Ioga a Foravila i gaudeix d'un cap de setmana diferent: bon menjar, sol, aire, aigua... i ioga, és clar, una pràctica fonamentada en el que en Sergi i jo mateix hem anat aprenent al llarg dels anys i que hem anat aplicant a les nostres classes.

I parlant d'aprendre: tot i que des que vaig descobrir el ioga l'he practicat segons el mètode sistematitzat per BKS Iyengar, darrerament m'he interessat per altres aproximacions complementàries i com enfoquen la pràctica i l'ensenyament. És per això que m'he animat a organitzar un Seminari sobre Ioga Clàssic Estàndard, amb un contingut interessant en filosofia - i que és part d'una formació amb una aproximació diversa a les escoles contemporànies de ioga.

S'interessa el que t'explique, t'anime a fer clic als enllaços que segueixen.

I si vols, pots posar-te en contacte amb mi per incorporar-te a algun grup de ioga, o per rebre alguna sessió de teràpia craniosacra.

Que els dies et siguen propicis. Namasté!

Dídac
Ioga a Foravila
21 - 23 de juliol 2017
CDR Portavella (el Ripollès)


Una nova edició d'aquest petit recés de cap de setmana en un indret fantàstic. Ens reunim per practicar, menjar bé i gaudir de les comoditats de Portavella i la bellesa de l'entorn.
+ informació | Facebook
Vull inscriure'm a Ioga a Foravila
Seminari: Ioga Clàssic Estàndard. Cartografia del ioga contemporani.
17 - 18 de juny 2017
Girona


Una immersió en la pràctica, tal i com l'entén l'escola Sivananda, més un recorregut pels llinatges i escoles actuals i un repàs pels conceptes bàsics del ioga.
+ informació | Facebook
Vull inscriure'm al Seminari
Et presente Sa Menjua, que ofereix menjars fets amb productes ecològics, locals i de qualitat.. i amb molta dedicació!
Cuinarà per alguns dels esdeveniments de què t'he parlat; però també li pots demanar un menú per un dia feiner, o regalar una setmana de carmanyoles a uns pares acabats d'estrenar!
www.samenjua.cat
Facebook
Les meves classes i grups. Em trobaràs a Celrà, Girona, Verges i Campllong.
Faig sessions a Celrà, Girona i allà on ho necessites.
 
Copyleft 2017 Biodinàmica craniosacra | Ioga, Pots reproduir amb menció.actualitza les preferències | dóna't de baixa

Email Marketing Powered by Mailchimp