Copy
Biodinàmica craniosacra | Ioga | Novetats 2014/15
Mira aquest correu al teu navegador
Et faig arribar informació de les novetats pel que fa a les meves activitats a partir d'octubre.
Espero que siguen del teu interès.
La teràpia craniosacra és una teràpia manual, no invasiva, que treballa amb la potència sanadora del propi cos. Està indicada per un gran nombre de situacions, des de les de caire més físic, com la recuperació de lesions; a les de caire més psicosomàtic, com les migranyes o les al·lèrgies; passant pel tractament de l'ansietat, l'esgotament o l'insomni. Resulta beneficiosa a qualsevol edat.

Segueix llegint...

 
Em pots trobar a:
CREAR VIDA  neix per expandir la consciència de la importància de tota l'etapa que envolta al naixement, entenent com aquesta influencia en la nostra vida i la dels nostres fills/es.

Horaris i preus Ioga
Biodinàmica craniosacra
Ens aproximem a la pràctica des del cos, a través de les postures (āsana), posant èmfasi en una alineació correcta, amb precisió i intensitat. També treballem amb la respiració (prānāyāma), sense oblidar la resta d'aspectes clàssics de l'òctuple sender del ioga (āstanga yoga).Segueix llegint...

 
A Lluerna pensem que la creativitat és una eina indispensable pel dia a dia i per al creixement personal, ens dóna recursos per a resoldre problemes, buscar solucions alternatives, ampliar horitzons i augmentar l’autoestima.

Ioga per embarassades
Ioga post part per mares i nadons
Segueix-me a Facebook:
Like https://www.facebook.com/craniosacralbiodinamica on Facebook
Share
Tweet
Forward
+1
Share
Biodinàmica craniosacra | Ioga
és un projecte integrat a la
Cooperativa Integral Catalana

Iniciativa en transició per a la transformació social des de baix, mitjançant l'autogestió, l'autoorganització i el treball en xarxa.
T'ha arribat aquesta informació perquè estàs al meu llistat de contactes professionals o en algun moment t'has interessat per les activitats que oferesc. Només envio informació de tant en tant. Tanmateix, si no vols rebre més informació, et pots donar de baixa en qualsevol moment mitjançant els enllaços que figuren al missatge. Així mateix, d'acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, pots exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició, dirigint-te a: didac@didacperales.cat

Biodinàmica craniosacra | Ioga
Cooperativa Integral Catalana
Celrà, Girona 17460
Spain

Add us to your address book


dóna't de baixa    actualitza les teves preferències

Email Marketing Powered by Mailchimp