Copy
View this email in your browser

HOME    ZORGAANBOD    VERWIJZERS    ERVARINGEN    OVER ONS     NIEUWS    HELP MEE    CONTACT 
2-DAAGSE CURSUS PSYCHO-ONCOLOGIE
Het Behouden Huys organiseert opnieuw de tweedaagse basiscursus 'psycho-oncologie voor professionals in de gezondheidszorg'. De geaccrediteerde 2-daagse cursus psycho-oncologie vindt plaats op 19 en 20 december in Arnhem (bij voldoende aanmeldingen). Beide dagen zijn van 9:00 uur tot 17:00 uur.

Doelstelling
Het doel van deze cursus is het optimaliseren en verwerven van basisvaardigheden voor adequate psychosociale begeleiding of verwijzing van kankerpatienten en hun naasten.


Docenten
dag 1: dr. M.T. Appelo, mw. drs. N. Straat
dag 2: dr. M.T. Appelo, drs. N. Poelstra, mw. drs. N. Straat


Meer informatie & aanmelden
Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in de cursus? Neem dan contact met ons op via info@behoudenhuys.nl of 050 406 2400. U kunt u ook rechtstreeks 
aanmelden via Cure & Care.
FILM OVER HET BEHOUDEN HUYS
Steun bij kanker - Het Behouden Huys
Het stond al heel lang op ons wensenlijstje: een korte film over Het Behouden Huys, waarin duidelijk wordt wat wij doen, hoe we dat doen en waarom we dat doen. Met behulp van het KWF (financiële steun) presenteren wij met gepaste trots het resultaat. We willen iedereen bedanken die heeft meegewerkt aan deze 5-minutenfilm! Wij zijn benieuwd wat jullie er van vinden. U kunt een reactie achterlaten onder het filmpje op youtube.
Delen mag natuurlijk ook. Graag zelfs.
INFORMATIEAVOND 3/11
Er staat binnenkort weer een informatieavond over 'omgaan met kanker' op het programma. Cliënten, naasten, nabestaanden, verwijzers en andere belangstellenden kunnen zo op een vrijblijvende manier kennis maken met Het Behouden Huys. De volgende avond staat gepland op donderdag 3 november van 19:30 uur - 21:30 uur. Vanwege de beperkte ruimte, vragen we om u op te geven via info@behoudenhuys.nl of bel naar 050 406 2400. Wilt u uw patiënten wijzen op deze avond, wanneer dit van belang kan zijn? U bent zelf ook van harte welkom op de informatieavond.
 
Belangstelling of wilt u meer informatie? Bekijk onze website.
VACATURE KLINISCH PSYCHOLOOG
De vacature voor klinisch psycholoog / psychotherapeut is nog niet ingevuld. De reactietermijn is verlengd, er kan nog gereageerd worden. We zoeken iemand die ons multidisciplinaire team voor minimaal 24 uur per week kan versterken.
Copyright © 2016 Het Behouden Huys

U ontvangt deze e-mail omdat u bent ingeschreven voor de Nieuwsbrief van Het Behouden Huys. Het is altijd mogelijk om u uit te schrijven.

Contactgegevens:
Het Behouden Huys
Rijksstraatweg 363a
9752 CH HAREN

Heeft u opmerkingen of vragen? Stuur dan een e-mail naar nieuwsbrief@behoudenhuys.nl.

 
Afmelden


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Het Behouden Huys · Rijksstraatweg 363a · Haren, Groningen 9752 CH · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp