Copy
View this email in your browser

HOME    ZORGAANBOD    VERWIJZERS    ERVARINGEN    OVER ONS     NIEUWS    HELP MEE    CONTACT 
De zomer is weer voorbij. Het bos verandert in een kleurrijk geheel, op weg naar de winterslaap. Bij Het Behouden Huys is daar geen sprake van. In deze nieuwsbrief laten we zien waar wij mee bezig zijn. 

Fijne herfst!
FILM OVER HET BEHOUDEN HUYS
Steun bij kanker - Het Behouden Huys
Het stond al heel lang op ons wensenlijstje: een korte film over Het Behouden Huys, waarin duidelijk wordt wat wij doen, hoe we dat doen en waarom we dat doen. Met behulp van het KWF (financiële steun) presenteren wij met gepaste trots het resultaat. We willen iedereen bedanken die heeft meegewerkt aan deze 5-minutenfilm! Wij zijn benieuwd wat jullie er van vinden. U kunt een reactie achterlaten onder het filmpje op youtube.
Delen mag natuurlijk ook. Graag zelfs.
EMOTIONELE GEVOLGEN BORSTKANKER
De confrontatie met borstkanker heeft niet alleen lichamelijke maar ook emotionele gevolgen. Gevoelens van angst, boosheid, depressie en vermoeidheid komen regelmatig voor. Soms al direct na de diagnose, soms pas na de behandeling. Welke klachten zijn ‘normaal’? Wat kun je ertegen doen? En welke hulp kun je inschakelen als je er zelf niet uitkomt? Psycholoog Nandi Straat van Het Behouden Huys vertelt in Blad B van de Borstkankervereniging Nederland wat psychosociale zorg kan doen voor herstel.
 
INFORMATIEAVOND 3/11
Er staat binnenkort weer een informatieavond over 'omgaan met kanker' op het programma. Cliënten, naasten, nabestaanden, verwijzers en andere belangstellenden kunnen zo op een vrijblijvende manier kennis maken met Het Behouden Huys. De volgende avond staat gepland op donderdag 3 november van 19:30 uur - 21:30 uur. Vanwege de beperkte ruimte, vragen we om u op te geven via info@behoudenhuys.nl of bel naar 050 406 2400.
 
Belangstelling of wilt u meer informatie? Bekijk onze website.
VACATURE KLINISCH PSYCHOLOOG
De vacature voor klinisch psycholoog / psychotherapeut is nog niet ingevuld. De reactietermijn is verlengd, er kan nog gereageerd worden. We zoeken iemand die ons multidisciplinaire team voor minimaal 24 uur per week kan versterken.
Copyright © 2016 Het Behouden Huys

U ontvangt deze e-mail omdat u bent ingeschreven voor de Nieuwsbrief van Het Behouden Huys. Het is altijd mogelijk om u uit te schrijven.

Contactgegevens:
Het Behouden Huys
Rijksstraatweg 363a
9752 CH HAREN

Heeft u opmerkingen of vragen? Stuur dan een e-mail naar nieuwsbrief@behoudenhuys.nl.

 
Afmelden


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Het Behouden Huys · Rijksstraatweg 363a · Haren, Groningen 9752 CH · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp