Copy
Open dag, zaterdag 7 februari...

HOME    ZORGAANBOD    SCHOLING    ERVARINGEN    OVER ONS     NIEUWS    HELP ONS    CONTACT 

OPEN DAG 7 FEBRUARI

Het Behouden Huys in Haren opent zaterdag 7 februari a.s. haar deuren voor belangstellen-den. Mensen die te maken hebben met kanker, naasten, verwijzers en andere geïnteresseerden kunnen op deze dag een kijkje nemen in het psycho-oncologisch centrum. Het Behouden Huys is op die dag geopend van 11:00 uur tot 16:00 uur.

Er worden rondleidingen en presentaties gegeven,  er is een gesprekstafel en er worden workshops yoga en mindfulness gegeven. Daarnaast is er een expositie te bewonderen van de werken en het verhaal daarachter van clienten die beeldende therapie volgden bij Het Behouden Huys. Ook zijn er optredens van koor Nova Zembla. Tevens is er een mogelijkheid voor een massage.


Meer informatie

NIEUW: OPEN YOGA GROEP

Ziek zijn, kanker hebben, herstellen van kanker, of rouw vraagt vaak veel. De onzekerheden, emoties, gedachten, de toekomst, alles lijkt ineens anders. Lichamelijke ongemakken, angst, spanning, stress en hoe daarmee om te gaan, vraagt veel van de energie. 
Oefenen van yoga en trainen van aandacht kan in het omgaan hiermee helpen. Met yoga neem je tijd voor jezelf, je draagt bij aan het verbeteren van de bloedsomloop en de conditie, waardoor de energie weer toeneemt. Yoga is het doen van lichaamsoefeningen. Het is een rustmoment te midden van drukke tijden. 

Het Behouden Huys start 13 maart met een open yoga groep. Als u mee wilt doen kunt u een strippenkaart voor 5 of 10 lessen aanschaffen vanaf 60,- euro.


Meer informatie


 

OPEN REPETITIE NOVA ZEMBLA

Koor Nova Zembla houdt op vrijdagochtend 27 februari 2015 weer een open repetitie. Iedereen die wil luisteren of mee wil zingen is welkom vanaf 9:45 uur in Het Behouden Huys.

Koor Nova Zembla is opgericht vanuit Het Behouden Huys. Alle leden hebben met kanker te maken, als patient, familielid of nabestaande. Het koor zingt vrijdags om de twee weken. Zingen blijkt voor veel mensen een fijne en goede manier om de intense emoties rondom kanker te uiten en te verwerken Er wordt veel gelachen - soms een traan gelaten. En het kan behoorlijk swingen!

Bent u benieuwd naar het koor? U bent van harte welkom op 27 februari.

Adres: Rijksstraatweg 363a, Haren
Tijd: 10:00 uur - 12:00 uur


Meer informatie

 

 

Copyright © 2015 Het Behouden Huys

Je ontvangt deze e-mail omdat je bent ingeschreven voor de Nieuwsbrief van Het Behouden Huys. Het is altijd mogelijk om je uit te schrijven.


Contactgegevens:

Het Behouden Huys
Rijksstraatweg 363a
9752 CH HAREN

Heeft u opmerkingen of vragen? Stuur dan een e-mail naar nieuwsbrief@behoudenhuys.nl

Volg ons ook via:

Facebook
Twitter
Linked in
Afmelden