Copy
Nieuwsbrief oktober 2018
In deze nieuwsbrief van Minerals Foundation ontvang je een overzicht van de meest recente nieuwsberichten rondom onze stichting. Deze nieuwsbrief verschijnt aan het einde van de maand.
Calciet
Gevonden in Beez, België door Mark Holtkamp
Evenementen agenda

Bekijk de volledige kalender op de website.

11 november:
Geosfeer Oss Berghem
17 november:
Mineralen- en Fossielenbeurs Zwijndrecht
24 november:
Mineralenbeurs Hoevelaken
2 december:
Mineralenbeurs Heerlen
Locatie uitgelicht

Lesny Nowy Kościół, Dolnośląskie, Polen

Klik hier voor de Field-map

Links en Social Media

Website
Forum
Facebook
YouTube
Instagram
Email
Mineralen zoeken in Steengroeve Juchem (september 2018)

In de afgelopen periode is door o.a. Kristian Egberts en Wilko Thomassen de welbekende steengroeve Juchem wederom bezocht om mineralen te zoeken; en met succes! In dit filmpje laten we je zien hoe er gezocht is, wat er gevonden is en hoe een lelijk vreemd aangetast ei toch vol verrassingen zit! Kijk snel de film op YouTube of via de link in dit bericht en lees ook het zoekverslag op het forum!
Mineralen zoeken in steengroeve Juchem, Duitsland (september 2018)

Al onze films zien? Check ze hier!
 Verslag GEA beurs Amstelveen

Afgelopen zondag 21 oktober 2018 was de jaarlijkse GEA beurs in Amstelveen waar wij als stichting ook wederom aanwezig waren om o.a. de samenwerking met stichting GEA te promoten. Een van onze forumvrienden Jacques Feijen bracht die dag ook een bezoek aan de beurs en heeft hier een prachtig diepgaand en uitgebreid verslag van gemaakt. Lees dit verslag helemaal op het forum.
Nieuwe feature op het forum: foto's roteren en spiegelen

Op veler verzoek hebben we vandaag een nieuwe plug-in geïnstalleerd waarmee het mogelijk is om foto's te draaien of spiegelen, als blijkt dat deze verkeerd geüpload zijn op het forum. Het komt soms voor dat je een foto hebt gemaakt, maar dat je hierbij je camera gedraaid hebt gehouden. Bij het uploaden van de foto staan dat deze 90 graden gedraaid of zelfs ondersteboven. Het is daarom vanaf vandaag mogelijk om deze foto's, nadat je ze hebt geüpload naar het forum, te draaien! Voor meer informatie, ga naar het forum.
Verslag München Mineralientage (The Munich Show)

Het afgelopen weekend is er een zeer uitgebreid fotoverslag van de München Mineralientage (The Munich Show) geplaatst op het forum. John de Bruijn, Rob Huussen en Felix Maassen hebben veel foto's gedeeld over de opbouw en het verloop van de mineralenbeurs zowel ook diverse verschillende unieke mineralen die tentoongesteld worden, zie voorbeeld van Las Vigas amethyst hieronder. Voor alle foto's en het verslag: ga direct naar het forum.

In ontwikkeling: Minerals Foundation Magazine 2018

We zijn al weer druk bezig met de ontwikkeling van het nieuwe magazine voor eind 2018! Net zoals afgelopen jaar is ons doel om rond de kersttijd iedereen een mooi magazine te bieden met allerlei diverse mineralogisch gerelateerde verhalen en foto's. Mocht je toch nog interesse hebben om een bijdrage te leveren aan het magazine? Dat kan nog steeds! Mail daarvoor snel naar Daniel Middel of Kristian Egberts voor het te laat is!

Onderwerpen voor de nieuwsbrief?

We zijn altijd op zoek naar interessante onderwerpen voor de nieuwsbrief. Heb je ook een forum topic, Field-map of andere link met betrekking tot geologie of mineralogie die je onder de aandacht wilt brengen? Stuur een e-mail naar info@mineralsfoundation.eu met de betreffende link en zie deze terug in een toekomstige nieuwsbrief.
 

Copyright © Minerals Foundation. Je ontvangt deze nieuwsbrief automatisch als donateur van Minerals Foundation. Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen, klik dan hier om je af te melden. Wil je deze nieuwsbrief op een ander e-mail adres ontvangen, klik dan hier.


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Minerals Foundation · Kruizemuntweg 14 · Haren, 9753 BJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp