Copy
Nieuwsbrief juli 2019
In deze nieuwsbrief van Minerals Foundation ontvang je een overzicht van de meest recente nieuwsberichten rondom onze stichting. Deze nieuwsbrief verschijnt aan het einde van de maand.
Calciet
Leilenkopf, Rheinland-Pfalz door Victor Swan
Evenementen agenda

14-09-2019: Lapidari-Weekend MTN-Giethoorn
14-09-2019: Mineralenbeurs Amersfoort
06-10-2019: Mineralenbeurs Den Bosch
12&13-10-2019: Mineralenbeurs Rijswijk
20-10-2019: GEA Beurs
Locatie uitgelicht

Steinbruch Juchem, Duitsland

Klik hier voor de Field-map

Samenwerkingen

Links en Social Media

Website
Forum
Vindplaatsen
Facebook
YouTube
Instagram
Email
Mineralen zoeken in Calcaire de la Sambre, België

In de afgelopen periode hebben onder andere Jacques Feijen en Felix Maassen een bezoek gebracht aan Calcaire de la Sambre, Landelies, en hier is een mooi uitgebreid verslag van op het forum gedeeld! Met foto's en beschrijvingen is het alsof je met ze in de groeve stond mineralen te zoeken. Dus check snel het verslag hier.
Oproep auteurs Minerals Foundation magazine

Ook dit najaar zijn we weer van plan om een digitale versie van ons jaarlijkse Minerals Foundation magazine uit te brengen, gratis te downloaden voor Gold leden. Zoals de voorgaande edities, waar we enorm veel positieve reacties op hebben gekregen, zijn we op zoek naar auteurs om ook dit jaar een exclusief verhaal of verslag te schrijven rondom mineralogie. Ook beeldmateriaal is meer dan welkom! Heb je interesse of vragen, laat het ons dan weten via info@mineralsfoundation.eu.  
Vervolg liveblog excursie Wallis, Zwitserland

Kristian Egberts en Daniel Middel vertrokken in juli 2019 weer naar Wallis, Zwitserland om te kunnen genieten van de (deels) sneeuwvrije toppen van de Alpen. Zoals aangekondigd in de vorige nieuwsbrief is er een liveblog gekomen met daar dagelijks verslagen over de ervaringen en... de vondsten! Bekijk het verslag en het liveblog hier op het forum!
Minerals Foundation & GEA

Zoals al jaren hebben Minerals Foundation en stichting GEA hun samenwerking in 2019 verlengd. Alle donateurs van GEA kunnen hiermee gebruik blijven maken van het Gold niveau bij Minerals Foundation. Ben je GEA donateur maar heb je nog geen account bij Minerals Foundation, of heb je al wel een account maar ben je nog geen Gold? Lees dan snel hier de werkwijze om als GEA donateur Gold te worden! Hier alvast een indruk van stichting GEA en hoe je daar donateur kunt worden:
Verslag bezoek Dunvegan Quarry, Isle of Skye, Schotland

Tijdens zijn vakantie in Schotland is Bert de Ruiter bij verschillende steengroeves geweest en heeft er mooie verslagen van op het forum gezet. Dus wil je kennis maken met Schotland en enkele groeves daar? Of zoek je inspiratie om daar naartoe te gaan? Lees en bekijk het hele verslag hier.

Onderwerpen voor de nieuwsbrief?

We zijn altijd op zoek naar interessante onderwerpen voor de nieuwsbrief. Heb je ook een forum topic, Field-map of andere link met betrekking tot geologie of mineralogie die je onder de aandacht wilt brengen en bekend wilt maken binnen ons netwerk? Stuur een e-mail naar info@mineralsfoundation.eu met de betreffende link en zie deze terug in een toekomstige nieuwsbrief.

Copyright © Minerals Foundation. Je ontvangt deze nieuwsbrief automatisch als donateur van Minerals Foundation. Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen, klik dan hier om je af te melden. Wil je deze nieuwsbrief op een ander e-mail adres ontvangen, klik dan hier.


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Minerals Foundation · Kruizemuntweg 14 · Haren, 9753 BJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp