Copy
Nieuwsbrief november 2018
In deze nieuwsbrief van Minerals Foundation ontvang je een overzicht van de meest recente nieuwsberichten rondom onze stichting. Deze nieuwsbrief verschijnt aan het einde van de maand.
Gonnardiet - Magnetiet
Gevonden in Steinbruch Stolz (Graulay), Duitsland door Arjan Kamphuis
Evenementen agenda

2 december:
Mineralenbeurs Heerlen
16 december:
Haarlemse Mineralenbeurs NLC
Locatie uitgelicht

Steinbruch Fuchs, Sailauf, Duitsland

Klik hier voor de Field-map

Links en Social Media

Website
Forum
Facebook
YouTube
Instagram
Email
Op zoek naar mineralen in de Zwitserse Alpen (september 2018) 

Enkele teamleden van Minerals Foundation hebben in september 2018 wederom een bezoek gebracht aan de Zwitserse Alpen; op zoek naar mineralen! Volg de ervaringen op ons YouTube kanaal of homepage, maar kijk op het forum in het topic voor meer informatie!
Op zoek naar mineralen in de Zwitserse Alpen (september 2018)

Al onze films zien? Check ze hier!
Minerals Foundation Magazine

Het is alvast weer een voorproefje voor alle GOLD donateurs* van Minerals Foundation:
het Minerals Foundation Magazine!

Vorig jaar is onze eerste digitale uitgave al zeer positief ontvangen en met het enthousiasme dat we daar van kregen, wilden we natuurlijk dit jaar wederom al onze donateurs tegemoet komen met een nieuw digitaal magazine! Het zal dus weer als uniek (kerst en nieuwjaar)cadeau voor al onze GOLD donateurs digitaal te lezen zijn! Lees verder...


* Wanneer heb je een GOLD account?
Iedereen kan bij ons een GOLD account krijgen d.m.v. een jaarlijkse donatie (€ 20 per kalenderjaar), of als je donateur bent bij een van onze samenwerkingen (GEO Oss of GEA). Mocht je meer vragen hebben over een GOLD account, stuur ons vrijblijvend een bericht via het contactformulier of op het forum!
Wijziging YouTube URL

We hebben het eenvoudiger gemaakt om de videos op ons YouTube kanaal te bekijken. Het was natuurlijk al langer mogelijk ze rechtstreeks via de website te bekijken, maar vanaf heden is het ook mogelijk ons kanaal via een eenvoudige URL te openen, namelijk via https://www.youtube.com/mineralsfoundation
Verslag GEOSFEER beurs van GEO Oss

Op zondag 11 november 2018 waren we aanwezig op de GEO Oss beurs! Met succes, veel interesse en een fijn bezoekersrecord voor GEO Oss: 1112 mensen waren op de beurs afgekomen! Voor alle foto's en de reacties op de beurs, ga naar het topic op het forum.
Mineralen zoeken in het Zillertal (Oostenrijk)

Op het forum vind je geregeld nieuwe updates over het zelf zoeken naar mineralen. Zo ook heeft John de Bruijn een update geplaatst over het mineralen zoeken in het Zillertal in Oostenrijk. In de Lapis 6/2018 stond een artikel dat je niet mag missen als je naar het Zillertal gaat en naar mineralen wilt zoeken. Meer info nodig of zelf info over dit gebied? Ga naar het forum!
Fluoriet kappen

Op het forum is een interessant topic gaande over hoe je op welke manieren het beste fluoriet (of überhaupt mineralen) kunt kappen zonder ze te beschadigen? Er zijn al verschillende ideeën geopperd door Arjan, David, Leo, John, Henrie, Kristian, Robert en Cor, maar heb je zelf nog meer advies of ervaringen in het bergen van mineralen zonder hamer en beitel te gebruiken? Check dan snel het topic en denk mee!
Plannen voor het nieuwe jaar?!

De tijd vliegt voorbij en ook het jaar 2018 is zodoende bijna ten einde. Daarom zijn we als stichting al weer druk bezig met de plannen voor het komend jaar, waaronder het continueren wat we tot nu toe allemaal doen, máár ook onze zinnen zetten op het ontwikkelen van een sneller, beter en gebruiksvriendelijker Field-map systeem! We kunnen er nog niet heel veel over zeggen, maar in de loop van het komende jaar brengen we jullie verder op de hoogte van onze nieuwe ontwikkelingen. Stay tuned! 

En heb je zelf nog ideeën waar je onze stichting mee kunt helpen, of heb je een geniaal idee? Geef het aan ons door via ons contactformulier of via mail (info@mineralsfoundation.eu) en wie weet kunnen we er mee aan de slag! 

Onderwerpen voor de nieuwsbrief?

We zijn altijd op zoek naar interessante onderwerpen voor de nieuwsbrief. Heb je ook een forum topic, Field-map of andere link met betrekking tot geologie of mineralogie die je onder de aandacht wilt brengen? Stuur een e-mail naar info@mineralsfoundation.eu met de betreffende link en zie deze terug in een toekomstige nieuwsbrief.
 

Copyright © Minerals Foundation. Je ontvangt deze nieuwsbrief automatisch als donateur van Minerals Foundation. Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen, klik dan hier om je af te melden. Wil je deze nieuwsbrief op een ander e-mail adres ontvangen, klik dan hier.


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Minerals Foundation · Kruizemuntweg 14 · Haren, 9753 BJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp