Copy
Kennis delen in Gambia, nieuwe openingstijden  en veel nuttige informatie!
View this email in your browser

Belangrijk nieuws!

 

Graag wil ik je via deze nieuwsbrief op de hoogte stellen van de komende gebeurtenissen die op het programma staan, mooie acties en veranderingen. LET OP: deze nieuwsbrief bevat nuttige informatie.
 


augustus, 2016

Kennis delen in Gambia


Na de vele congressen, cursussen en workshops wordt het tijd om het eens over een andere boeg te gooien. 13 maart vertrek ik voor een kleine 5 weken naar Gambia om daar mee te helpen en te leren van elkaar in een lokaal ziekenhuis.

Om optimale zorg te kunnen leveren, mijn klanten de beste informatie te kunnen verstrekken en zelf up to date te blijven moet je jezelf blijven uitdagen en hoe kan je dat nou beter doen door een maand lang te verdiepen in de gezondheidszorg in een geheel ander continent met andere problemen, gewoontes en behandelmethodes.

Kennis verbreding in huid- en oedeemklachten, in combinatie met de cultuurverschillen en de natuurlijke middelen worden het speerpunt.

 
Benieuwd naar het hele verhaal? Klik hier!

We gaan dus even dicht, maar blijven bereikbaar!


Van 13 maart tot 17 april zijn wij dus gesloten. Met de meesten, misschien ook met jou, heb ik de plannen besproken en gelukkig reageerde ieder vol enthousiasme en begrip, enorm dank hiervoor!

Omdat ik zo min mogelijk hinder voor jou wil veroorzaken zullen we telefonisch gewoon bereikbaar blijven en kunnen er vast nieuwe afspraken gepland worden.

Marijke Alders, is vanaf het begin achter de schermen actief betrokken bij de praktijk en weet als geen ander wat er speelt. Zij zal namens mij via de e-mail, app en telefoon bereikbaar zijn zoals je van ons gewend bent. Je kunt dus gewoon terecht met je vragen of voor het maken/wijzigen van je afspraak. Mocht zij niet direct je vraag kunnen beantwoorden zal zij dit met mij communiceren. Voor behandeling inhoudelijke vragen wil ik je vragen om dit te mailen. Bedankt voor je begrip! 

Nog 4 weken...


Mocht je nog een behandeling willen voordat ik ga? Maak dan snel een afspraak want het loopt nu snel vol. Ook voor de producten kan je nog 4 weken terecht. En anders zie ik je graag in april!

De openingstijden voor lokatie Franeker veranderd!
 

Voorheen was het mogelijk om op maandag- en dinsdagochtend behandeld te worden maar vanaf nu zal dit veranderen naar de dinsdag- en donderdagochtend. De huisbezoeken kunnen plaats vinden op andere dagdelen.

Assortiment Meditopics uitgebreid!


Weer is ons assortiment van producten uitgebreid. Dit maal met nog meer producten van Meditopics. 

Retinol 1% creme
De crème bevat hooggeconcentreerd Retinol dat een gezonde celdeling en de productie van collageen en elastine stimuleert. Het verbetert de huidstructuur, rimpels als gevolg van zonbeschadiging nemen af in diepte en in aantal. Retinol is een antioxidant, het kan het proces stoppen dat schadelijke vrije radicalen. Parfumvrij en hypoallergeen!

Provitaminecreme
Deze hydraterende, voedende en herstellende crème voor de normale tot droge huid met de vitamines C (5%), B3 (niacinamide, 4%) en E (0,2%) helpt het ontstaan van nieuwe rimpels en het verlies van elasticiteit te voorkomen en geeft de huid een egale teint. Parfumvrij en hypoallergeen.

Zuiverend masker
Het crème masker in een luchtdichte pompflacon dankt zijn kalmerende, verzachtende en antiseptische eigenschappen aan plantenextracten van hoefblad, melisse en tijm en de toevoeing van zink. UItermate geschikt voor een acnehuid.

 

Kortingsactie!
Alleen geldig van 6 tot 12 maart!


Sla nu je producten in!
20% korting op ALLE Cenzaa producten

(Zolang de vooraad strekt, op = op, Vooraf bestellen mogelijk)
Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2015 Huidtherapie Alders, All rights reserved.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Huidtherapie Alders · Fonteinland 7C · 8913 CZ · Leeuwarden, Friesland 8911DZ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp