Copy
Beste lezer,

Betaald krijgen om een musical van de makers van South Park te gaan zien, dat noem ik living the dream. Voor Trouw schreef ik over de verrassende moraal van The Book of Mormon, tot en met 27 oktober te zien in Carré.
Grove grappen, mooie muziek, wijze les
De musical vertelt het verhaal van twee jonge missionarissen die worden uitgezonden naar een dorp in Oeganda. Wanneer een plechtige stem van boven uitlegt dat dat in Afrika is, roept eentje enthousiast ‘Oh, als The Lion King!’

Gelijk bij aankomst worden ze beroofd door de lokale krijgsheer, generaal Butt-Fucking Naked. Om ze op te vrolijken leert hun gastheer ze een gezegde: ‘Hasa Diga Eebowai’. Dat blijkt ‘Fuck You, God’ te betekenen.
De missionarissen proberen er het beste van te maken, maar voelen zich overweldigd. Tot Cunningham uit wanhoop verhalen verzint waardoor de dorpelingen geïnteresseerd raken. Hij mixt elementen van zijn Bijbel met verzonnen geboden over aids en vrouwenbesnijdenis, en vertelt over de mormoonse profeet Joseph Smith net zo goed als over personages uit ‘Star Wars’ en ‘The Lord of the Rings.’ Die wirwar van fantasie en bijbelverhalen slaat aan. Artikel
Huiskamerconcert in de bieb

Oh Almere, stad van Ali B. Deze donderdag, 3 oktober ben ik een van vier troubadours die optreden in de Nieuwe Bibliotheek. De anderen zijn Lewin (Jara Holdert), Yorick van Norden (the modern day Beatle) en Adil (Belgische rhythm & soul). Tickets

YouTube zonder afleiding

Wel YouTuben maar niet in zo'n herzenloze spiraal belanden? DF YouTube voor Chrome verwijdert de verslavende trucs van de site.

Muziekvideo

Onzeker of je naar The Book of Mormon wil? Als je onderstaand nummer leuk vindt kan ik je verzekeren: it gets even better. Als je het echter aanstootgevend vindt: it gets much, much, much worse. You're welcome!

Turn it off
Dat was het weer. Ken je iemand die De Muzikantropoloog zal waarderen? Deel deze mail. Sta je nog niet op de maillijst en wil je dat wel? Klik op de grote blauwe knop.
Deel per mail
Facebook
Twitter
LinkedIn
Aanmelden
Copyright © 2019 Rufus Kain, All rights reserved.


Wil je deze mails anders ontvangen?
Update je voorkeuren or schrijf je uit.

Email Marketing Powered by Mailchimp