Copy
Hey Pam en Jens,

Welkom bij het begin.

10 jaar geleden begon ik een nieuwsbrief over m'n muziek. Maar in 2016 werd ik journalist, en verschoof het thema van die brief naar geld, macht en trends in de muziekindustrie.

Bij Thúskomme speelde ik voor het eerst in jaren nieuwe nummers. Jullie schreven je in op m'n mailinglijst (dankjewel!), en na afloop besloot ik een nieuwe muziekbrief te beginnen. Het is pril, maar ik wil veel met deze songs gaan doen.

Niet dat ik je ga overladen met mails. Ik stuur pas een update als ik iets te melden heb. Zoals nu: 3 december speel ik in De Nieuwe Anita!
De leukste gig in Amsterdam 
De Nieuwe Anita is een van de fijnste plekken om te spelen in Amsterdam. Er heerst zo'n klassieke huiskamersfeer en er is altijd aandacht voor de live muziek.
3 december speel ik op de wekelijkse muziekavond. Tussen 18:00 en 21:00 kan je als je wil voor €11 een vegan 3-gangen menu eten. Anders: muziek begint 21:00, €2 entree.
Muziekvideo

Omdat dit een frisse start is, zeg ik weinig over oude muziek. Maar Eerlijk was een van m'n laatste songs voordat ik journalist werd, het staat niet op een album, en ik sta er nog achter. Ik dacht ik deel 'm.

Rufus Kain - Eerlijk | Sofar Amsterdam
Dat was het voor nu. Ik probeer 15 november bij de open mic van KMA in de Verbroederij te zijn. Ben je tzt benieuwd of ik ga, just ask – jullie zijn een mailinglijst van twee, laten we niet formeel doen.

Fijn weekend!

Groet,
Rufus
Copyright © 2019 Rufus Kain, All rights reserved.


Wil je deze mails anders ontvangen?
Update je voorkeuren or schrijf je uit.

Email Marketing Powered by Mailchimp