Copy
 
Se denne mail i din browser

Må man arbejde med engle og kanalisering?

Må man være clairvoyant og fintfølende?

Et umiddelbart meget let spørgsmål for mig at besvare ... Ja, altså; hvis DU spørger mig! Det må man faktisk godt. Alle må nemlig gøre lige præcis det, de har lyst til. Og jeg ville i denne situation ikke komme udenom også at synes, at det ovenikøbet er et super spændende og meget livsbekræftende område at arbejde med.

Men hvorfor stiller jeg så spørgsmålet, hvis det er så simpelt! 

Jo ser du ... 
Det er SÅ simpelt ... 
Så længe det handler om dig ... 
Men knap så simpelt, når det handler om mig ... 

Når det er ok for andre ...

- men ikke for dig selv!

Har du også prøvet at opleve, at der er ting, du er enorm rummelig overfor, så længe det handler om andre mennesker - men lige så snart du vender den mod dig selv, så kommer der noget andet i spil?

Noget modstand ... nogle indre kampe, som gør, at du ikke helt med samme ro i sjælen kan læne dig tilbage og sige til dig selv: 
"Selvfølgelig må du arbejde med engle og kanalisering, og selvfølgelig må du være clairvoyant og fintfølende!"

Pludselig er der noget helt subtilt, fint noget der gør, at det alligevel ikke er helt ok. Selvom du med hovedet ved, at det rent faktisk er okay. Så er der alligevel en oplevelse indeni dig, der handler om, at det føles lidt forbudt. 

Det kan der være mange grunde til.

Det handler blandt andet om tanker og overbevisninger ... dine tanker og overbevisninger om, hvad det betyder for dig, hvis og når du skal give dig selv lov til at være dig, som du er. Tanker og overbevisninger om, hvordan andre vil møde dig. Frygt for afvisninger fra mennesker, du holder af. Frygt for at skille dig ud. Frygt for ikke blive forstået. Frygt for at blive dømt og vurderet. Frygt for bare at være dig selv - og en frygt for ikke at blive accepteret og holdt af for den du er ... og den, du ønsker at være! 

I mit tilfælde handler det om engle, kanaliseringer og clairvoyance. Om mit forhold til dette.
Men måske kender du det i en anden form i dit liv?
Der, hvor du ikke helt tør være den, du inderst inde er. Der, hvor du har gemt dig lidt for længe. Der, hvor du undlader at springe ud og leve livet efter din inderste kerne?

 

Jeg tager springet nu

Jeg udfordrer min frygt ...

Jeg har netop meldt mig til en 1 årig clairvoyance uddannelse og er startet op i dag. Clairvoyance med hjertet som udgangspunkt hos Mette Lykke Hvid-Jacobsen. Det var fedt ... Men puha, jeg skulle øve mig i at møde min egen modstand!

At jeg bruger ordene CLAIRVOYANCE allerede i dag er kæmpe stort. De første par uger har jeg talt om, at jeg skulle starte på en uddannelse, hvor jeg skulle træne min intuition. For det var lettest for mig at tale om det på denne måde. Jeg satte ikke mig selv i spil på denne måde og ved dette ordvalg. Intuition-ordet er mindre farligt end clairvoyance-ordet. 

MEN ALTSÅ ... Jeg har nu engang skrevet en bog, der handler om at møde sin angst. MØD DIN ANGST. Og jeg har i den seneste tid kunne mærke min egen modstand i en sådan grad, at jeg har forstået, at lige netop her ligger et kæmpe udviklingspotentiale for mig. Her var noget, jeg var nødt til at møde. Jeg mærkede, at jeg ikke længere kunne blive ved med at gemme mig!

Det er nu, jeg må stå offentligt frem med en mere spirituel og åndelig side. Ikke at jeg er mere spirituel, end jeg indtil nu har været. Det er jeg ikke. Jeg er stadig den samme! Men jeg skal til at øve mig i at stå frem og gøre noget mere af det, som jeg ved, jeg er - og jeg skal begynde at bruge nogle andre ord, om det jeg gør - om det, jeg har gjort i mange år ... Jeg skal til at bruge min klarfølelse og fine intuition i en langt  større grad, end jeg tidligere har talt om. Jeg skal øve mig i at sige højt, at jeg arbejder med klarfølelse. Senere bliver jeg måske klar til at sige, at jeg arbejder clairvoyant. Det gør jeg ikke endnu, selvom Mette fortæller mig, at jeg gør og har gjort længe.

Jeg skal til at turde noget mere. Turde være mere mig! 

Derfor har der været stille

Jeg har mærket indad ...

Og jeg mærker stadig indad. Jeg er mere stille i disse dage. Jeg er mere reflekterende. Jeg er mere nyorienterende. Jeg er klar til opgør, er klar til at sætte mig selv i spil på en anden måde. Jeg er klar til at udfordre min skyggeside. Den side, jeg ikke helt er gode venner med. 

Egentligt forstår jeg det stadig ikke. For jeg elsker den side ved andre mennesker. Jeg elsker spiritualtiet. Jeg elsker universet. Jeg elsker loven om tiltrækning. Jeg elsker at vide, at der er noget større i livet, end det jeg kan se og forstå. 

Den side, jeg elsker ved andre mennesker - den har jeg haft så svært ved at holde af som en side i min egen personlighed.

Den side vil jeg lære at elske! Og det vil jeg bruge tid på i det kommende år. 

Hvilken betydning det har for mit arbejde med POWERFLOW og POWERFLOW MENTORING; mine nyhedsbreve. Det ved jeg endnu ikke.

Måske synes du det er spændende og har lyst til fortsat at følge med? ... det vil jeg elske!  
Måske står du af overfor hokus pokus og hulla bulla? ... Det vil jeg elske at lære at acceptere!
 

For når jeg finder den accept, så ved jeg, jeg også i langt højere grad har fundet fred med mig selv og min skyggeside! 

Og allerede som ordene lander i din indbakke, finder jeg langsomt fred med dette. For jeg ved, at jeg er mere mig og bliver endnu mere mig! 

Tusind tak, fordi du stadig er med mig ... Jeg elsker at være i kontakt med dig og føler mig meget taknemmelig, hvis du er nået helt ned i bunden af denne mail. Jeg takker for den tid, du også kunne have brugt på noget andet! 

På fredag drager jeg så perfekt afsted til HEART POWER EXPERIENCE med Steinar Ditlefsen og Michael Beckwith. Det kommer så perfekt, når det handler om at åbne sit hjerte og være mere sig selv. Jeg glæder mig til at have tid med mig selv og for mig selv! 
Måske du også er interesseret. Du kan tjekke eventet ud her: 

HEART POWER EXPERIENCE ... Måske vi ses?

Mange kærlige hilsner

Share
Forward
Share
Copyright © *|2016|* *|www.PowerFlow.dk|*, All rights reserved.
Du har meldt dig til POWERFLOW MENTORING og du kan til enhver tid afmelde disse breve ved at klikke på linket herunder:
Afmeld    Opdater dine oplysninger 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Powerflow · Hjallesevej 79 · Odense 5000 · Denmark

Email Marketing Powered by MailChimp