Copy
Klik her hvis du ikke kan læse denne nyhedsmail
 

Ekstraordinært nyhedsbrev - invitation til reception


Godt nytår.

Vi lovede jer i november, at der ville komme et nyhedsbrev i januar, med informationer om den spændende seminar-række vedrørende 'kronisk smerte'. Du vil modtage det indenfor de næste par uger.

I dette ekstraordinære nyhedsbrev vil vi invitere alle med tilknytning til Kiropraxis til reception, d. 22.1. fra kl 15.30.

Anledningen er at det i oktober var det 5 år siden at Kiropraxis flyttede ind i de nye lokaler på Lyngbyvej, hvilket var premieren på klinikkens nuværende form.
 
I december var det 15 år siden Kiropraxis for første gang åbnede dørene op for patienter.
 
I januar var det 50 år siden Uffe fyldte lungerne for første gang.
 
Så 'jubilæums bægeret' er fyldt og alle med tilknytning til Kiropraxis inviteres til reception og hyggeligt samvær i Kiropraxis.
Lidt godt til smagsløgene i flydende og fast form, indimellem live musik ved Michael Beck samt masser af god energi, danner rammen om en forhåbentlig hyggelig indledning på weekenden fredag d. 22.1. 2016.
 
Vi glæder os til at se dem som har lyst og mulighed for at kigge forbi fra kl. 15.30 og frem.

Du må meget gerne ringe til klinikken og fortælle om du deltager.

Bedst på ski og uden skader
Holdtræningstilbud
Skisæsonen er i gang og Theresa målretter derfor i de næste par måneder sin mandags-træning til de behov der er i forbindelse med skiløb.
Så hvis du ønsker at få de bedste øvelser til at forberede dit nervesystem og din krop på skiturens belastninger så meld dig til.
Der vil være neurologisk baserede opvarmningsøvelser som du også kan tage med på ferien, mobilitetsøvelser samt styrketræning.

Tidspunkt: mandage kl.17.00 - 18.00.
Pris: kr. 185,- eller 8 sessioner for kr. 925,-.
Tak for opmærksomheden, vi håber at se dig.
Email Marketing Powered by Mailchimp