Copy
Kiropraxis Nyhedsbrev – December 2016
Se nyhedsbrevet i din browser - klik her!

Mørket har endnu engang lukket sig omkring os. Kulde, fugt, mangel på sollys og friske frugter og grøntsager, betyder at mange døjer med forkølelser, influenza, træthed, muskelsmerter og nogle endda depression.
I Kiropraxis gør vi noget ved det. Der er ild i pejsen og varmt og hyggeligt i venteværelset. Vores varierende tilbud af behandling og træning gør at alle kan få hjælp med ovenstående sæsonbestemte udfordringer.
Behagelig eller terapeutisk massage til spændte muskler og stive led, - kiropraktik til at kick-starte nervesystemet, komme af med den akutte låsning eller afhjælpe de gamle gener som dukker op,- effektiv træning med et smil på læben, sved på panden, den gode følelse i organismen og de træningsømme muskler bagefter eller forberedelsen til skiferien,- fordybelse og nærvær i dybe yoga stræk,- forebyggende eller helbredende behandling af systemiske ubalancer (influenza, træthed, forkølelser eller depression) ved TCM akupunkturbehandling eller homøopatisk genopretning. Vi byder jer alle velkommen.
Det er en travl juletid hvor vi bliver overvældet af reklamer, arrangementer, gaveindkøb og ting vi skal forholde os til så vi gør det kort i dette nyhedsbrev.

Kvik links:
Lørdagsåben, kiropraktik, træning og massage | Åbningstider jul | Receptions nyt | Gavekort 

Lørdagsåben fra nytår, kiropraktik, træning og massage
– godt nyt til dig.

Mange kan have svært ved at nå det hele i hverdagen og en akut låsning af nakke eller lænd har det med at komme på det mest ubelejlige tidspunkt, oftest fredag eftermiddag når det er for sent at få en tid. Derfor har vi besluttet os for at imødekomme dette behov ved fra nytår at tilbyde kiropraktik og massage på lørdage.
Kiropraktik vil være fra kl. 9-13, hvor vi som kiropraktorer skiftes til at være i Kiropraxis.
Massage vil tilbydes af Jobs Alam, som er uddannet fysioterapeut i Bangladesh, har boet en årrække i Norge og har været i Danmark i 1,5 år. Han har et fantastisk ’touch’, arbejder i Nimat Spa ved siden af Kiropraxis, og vil, udover wellness-baseret massage gerne bruge flere af sine terapeutiske færdigheder i en mere behandlings-orienteret massage. Massage tilbydes fra kl. 9-15 (eller senere efter aftale).
Åbningstider i juleferien:

Fredag den 23.12 lukker Kiropraxis kl. 12.
Mandag den 26.12 er lukket.
Tirsdag den 27.12 frem til den 29.12 er normale åbningstider.
Fredag den 30.12 lukker vi kl. 18.
Fra mandag den 2.1.17 er der igen normale åbningstider samt lørdagsåben kl. 9-13.
Nyt fra receptionen:

Fra nytår vil der være forskellige prisjusteringer på bl.a. kranio-sakral terapi, neurologisk rehabilitering og træning. Tjek hjemmesiden for de nye priser fra den 1. januar 2017.

www.kiropraxis.dk/priser
Gavekort
Står du her i de sidste dage op til jul og kan ikke finde på den bedste gave til en du holder af, så foreslår vi et gavekort i Kiropraxis.

Spørg i receptionen.
www.facebook.com/kiropraxis
www.kiropraxis.dk
Copyright © 2016 Kiropraxis, Alle rettigheder forbeholdes.


Ønsker du at ændre dine indstillinger?
Du kan opdatere dine indstillinger her eller eller framelde dig nyhedsbrevet her!

Email Marketing Powered by Mailchimp