Copy
Klik her hvis du ikke kan læse denne nyhedsmail
 

Efter en lidt lang pause får du hermed vores optimerede nyhedsbrev i ny form. 

 

Vi er i Kiropraxis godt i gang med et spændende efterår med nye aktiviteter og glæder os over optimering af vores behandlingstilbud med nye behandlere, bedre træningsfaciliteter og interessante workshops og foredrag. 
Nye behandlere
Vi har uventet måtte sige farvel til fysioterapeut Amad og takker for hans ophold i Kiropraxis.  Vi har ledt efter en kvalificeret erstatning og kan med glæde fortælle at Dorthea Bendtsen er vores nye fysioterapeut. Hun blev uddannet fysioterapeut i 1999 og har siden tilegnet sig stor kompetence indenfor rehabiliterende Pilatestræning.

Kiropraktor Ea Schmidt har åbnet sin egen klinik efter 2.5 år i Kiropraixs, vi ønsker hende held og lykke i fremtiden og takker for et altid engageret og aldrig kedeligt samarbejde. Lisbeth Isbrandt overtog Ea’s plads i Kiropraxis d. 1.9. Lisbeth har også tidligere været en del af Kiropraxis’ team og vender efter 8 år tilbage med masser af god erfaring . Hun har specialiseret sig i behandling af børn og spædbørn udover at hun har udviklet sine kompetencer i behandling af almindelige kiropraktiske patienter.  Lisbeth bruger, ligesom Uffe, kinesiologi, men foreløbig udelukkende til udredning af strukturelle problemer. Hun bruger også dry-needling i vid udstrækning. Som du vil kunne se i underpunktet om foredrag vil Lisbeth holde en foredragsaften om kiropraktik og spædbørn.

Vores yoga instruktør Friederikke rejste til Caribien igen, denne gang i 6 måneder. Livia overtog hendes onsdags-yoga hold fra uge 43. 
Forbedring af træningssal og nye hold
Sidst i september måned fik vi lavet en lyd isolerende glasvæg omkring træningsområdet så der også bliver mulighed for at have træningshold imens der er behandlere i klinikken. Dermed udvider vi antallet af holdtræninger og inkluderer flere typer af træning.

Dorthea, som udover at være fysioterapeut, er en erfaren og dygtig pilates instruktør laver mor-barn pilates, individuel pilates og rehabiliterende pilates. Således vil der være særlige hold for de som har kroniske nakkeproblemer, de som har lænderygproblemer og dem som bare skal have hele kroppen trænet.

Vi investerer i TRX stropper som Jonas fremadrettet vil inkludere i sit træningstilbud og vi planlægger at lave specifikke TRX hold.
Foredrag
Ligesom sidste år tilbyder vi hver 3. uge gratis foredrag for alle interesserede.
Du er meget velkommen til at tage andre med selvom de ikke er patienter i Kiropraxis. Tilmelding hos sekretærene. Planen er følgende:
 
  • Kiropraktik og spædbørn. Forstå hvordan også spædbørn (og børn) kan have funktionelle strukturelle problemer, som kan (og bør) behandles allerede tidligt. D. 11.12 kl 18.30-20 (Lisbeth, Piyana og Livia)
  • Z-Health – rehabilitering og træning for alle. Hvad er Z-Health? Forstå mere om dit nervesystem, lær simple tricks til at få det bedre. Bliv inspireret. D. 18.11 kl. 18.45-20. (Uffe og Jonas).
  • Piskesmældsskader – hvad er det? Hvad er symptomerne? Hvad kan der gøres ved det? D. 8.12 kl. 18.30-20 (Niels)
Korriger din holdning og bliv en vinder
De fleste er nok klar over at vores sindstilstand påvirker vores holdning, men faktisk kan vores holdning også påvirke vores sindstilstand. Man har målt at alfa-hanner og ledere i dyreriget har højere testosteron og lavere kortisol (stresshormon) end de øvrige i dyreflokke. Det samme gælder ledere og successrige mennesker blandt mennesker. Mere testosteron giver dig power, mindre kortisol gør dig bedre til at håndtere stress.

I linket kan du se en video hvor Amy Cuddy beskriver hvordan. Vil du ikke se hele talen (som ellers er interessant nok) kan du se fra 8. minut. Vi kan forøge testosteron og sænke kortisol markant ved at korrigere vores holdning. 
Slip af med skærmrelaterede nakke-skulderspændinger
Dr. Eric Cobb som har udviklet Z-health systemet har mange gode øvelser som er hjælp til selvhjælp. I dette link viser han en simpel øvelse som kan hjælpe dig af med de spændinger som bygger sig op når du sidder ved din skærm i længere tid.
Test for bækkenløsning ...
Helt i tråd med den behandlingsstrategi vi i Kiropraxis har ved patienter med ’bækkenløsning’ viser ny forskning at ’bækkenløsnings’ diagnosen dækker over et langt mere komplekst billede end blot et løst bækken. I Kiropraxis evaluerer vi kvinder med akut eller kronisk bækkenløsning ud fra en helhedsforståelse af kroppen, struktur, kemi og psyke. Hvis du eller en du kender er nysgerrig så send en mail, vi forklarer gerne nærmere.
Føj for s…
Det er sjældent at jeg støder på informationer og artikler om parasitter. Forbindelsen mellem potentielle parasitter, påvirkningen af immunsystemet og eventuelle afledte led og muskul problmer udgør eller en stor del af min behandling. Men jeg stødte på en artikel i videnskab.dk som berører emnet og linker til en større artikel for de som er interesserede J. God fornøjelse.
Email Marketing Powered by Mailchimp