Copy
Klik her hvis du ikke kan læse denne nyhedsmail
 

Julen nærmer sig - decembernyt fra Kiropraxis


Decembermørket sænker sig over os, vi har ild i pejsen, tændt stearinlysene og skruet godt op for varmen i klinikken, så vi kan tage godt imod dig, hvis du har brug for hjælp til vinterspændte muskler, er kommet galt afsted med sneskovling, skal behandles for eller vil forebygge skader inden skituren, bare gerne vil holde kroppen i gang med yoga eller fysisk træning af højeste kvalitet eller har andre behov som vi kan hjælpe med.

 

Kiropraixs' nye hjemmeside er i luften

Vi har fået lavet en ny hjemmeside (kiropraxis.dk).
Den er blevet mere brugervenlig og overskuelig, du kan se små videoklip, hvor hver enkelt behandler præsenterer sig selv (se her) og mange informationer er blevet opdateret. Vi håber at I finder siden nyttig.

Åbningstider i julen
D. 21.12 og 22.12, normal åbningstid.
D. 23.12 indtil kl. 14.
D. 24.12 - 27.12 - lukket.
D. 28.12-30.12 - normal åbningstid.
D.31.12 - 3.1.15 - lukket.
Tak for i år
2015 har været et spændende år i Kiropraxis.
Mere end 1300 mennesker har besøgt klinikken for første gang. Ofte på anbefaling, fordi eksisterende klienter har været gode til at fortælle om hvad det er vi kan. Til glæde for de som ender med at søge hjælp hos os.
Mere end 15.000 gange har en behandler gjort sit bedste for at hjælpe en klient.
Vi er efterhånden et komplet team af behandlere, som til stadighed gør vores ypperste for at skabe et behandlingstilbud, som kan imødekomme de behov vi oplever, at I som klienter har.
Den gode helbredende energi som kendetegner Kiropraxis, vil vi gerne takke jer som patienter for at være med til at skabe.
Vi glæder os til 2016. I ønskes en rigtig glædelig jul...
Email Marketing Powered by Mailchimp