Copy
Klik her hvis du ikke kan læse denne nyhedsmail
 
Selvom HOFOR tilsyneladende forsøger at undergrave Kiropraxis’ virksomhed med deres langvarige og omfattende vejarbejde, så er vi her altså stadigvæk.
 
I dette nyhedsbrev vil du kunne læse om:
  • ’foot awareness week’ – Kiropraxis/VivoBarefoot event
  • testimonials – vil du fortælle din historie
  • artikler
Foot awareness week - event
Jonas Vinstrup og Theresa Scheel, 2 af vores rehabiliterings eksperter, har i samarbejde med VivoBarefoot organiseret en interessant workshop for løbere og løbeinteresserede, som afholdes over 2 gange, d. 20.10 og d. 27.10, kl 17.30-19.00. Workshoppen varer altså 1,5  time hver gang og koster ialt kr. 450,.
Der vil være 1,5 times teori om fodtøj og løbeteknikker (27.10.15 i Kiropraxis), og dernæst 1,5 times practical (27.10.15 på Østerbro Staion) hvor der laves løbetest og tales om løbeteknikker.
Workshoppen er relevant for de som gerne vil begynde at løbe, eller allerede løber, men overvejer om de skal skifte løbeteknik eller fodtøj samt for de som bare synes at det er interessant at høre hvad der rør sig med hensyn til løb.
Tilmelding sker på theresa@kiropraxis.dk.
 
Testimonials
Vi er i færd med at få lavet ny hjemmeside. En hjemmeside fungerer også som Public Service. Mange mennesker kender ikke til Kiropraxis og på den nye hjemmeside vil vi skabe rum til patient historier (testimonials), så andre kan læse om jeres oplevelser. Så skulle du have lyst og tid til at skrive kort om din oplevelse i Kiropraxis, ville vi sætte stor pris på det.
Send den til info@kiropraxis.dk
Artikler:
Der er en kraftig stigning i antallet af børn og unge som lider af ryg- og nakkesmerter og som søger kiropraktor og fysioterapeut. Læs mere

Indtagelse af ko-mælksprodukter og kalciumtilskud forøger risikoen for knogleskørhed. Artikel på engelsk i British Medical Journal d. 5.10.15. Læs mere
 
Tak for din opmærksomhed
Email Marketing Powered by Mailchimp