Copy
Klik her hvis du ikke kan læse denne nyhedsmail
 

Efteråret er kommet - novembernyt fra Kiropraxis


Det er ved at blive koldere og hvis du som så mange andre også døjer med kroniske smerter, så er der måske lys forude, også selvom vi er ved at gå den mørke tid i møde.
Vi kigger på baggrunde, forskningen og viser hvad der kan gøres ved det. Du får herved nogle nye indsigter og nogle brugbare redskaber. Du kender sandsynligvis mennesker i din omgangskreds som også kunne have glæde af informationerne, så del gerne nyhedsbrevet.

Vi planlægger et seminar i begyndelsen af 2016 (hverdagsaften af ca. 2 timers varighed) med overskriften 'kronisk smerte' for Kiropraxis' patienter og andre interesserede. Dette vil være et indledende arrangement som efterfølges af 4 andre seminarer hvor vi går i detaljer med de forskellige faktorer som kan have betydning, eksempelvis 'kost'. Nærmere information følger i kommende nyhedsbreve.

6 overraskende faktorer som udløser kronisk smerte og nogle naturlige måder at afhjælpe det.

Man anslår at 1,5 mia mennesker på verdensplan lider af kronisk smerte. Det er flere end de som lider af diabetes, cancer og hjertesygdomme, tilsammen.
 

Det kan være udfordrende at behandle, da kronisk smerte både kan skyldes sygdom eller en decideret skade, men i mange tilfælde er der ikke nogen hændelse som som kan forklare at smerterne opstod.

Foreningen af kroniske smerte patienter anslår at 825.000 danskere lider af kroniske smerter, det er et chokerende højt antal og konsekvenserne for livskvaliteten er overvældende.

American Pain Foundation har lavet følgende undersøgelse:

  • 59 procent oplevede at det påvirkede deres overordnede glæde ved
  • 77 procent oplevede depression
  • 70 procent havde problemer med at koncentrere sig
  • 74 procent fortalte at deres smerte havde indflydelse på deres energiniveau
  • 86 procent var ude af stand til at have en god nats søvn

 

I linket kan du læse i detaljer om årsagerne til kronisk smerte og derudover er der forslag til alternativer til den konventionelle smertestillende medicin

6 overraskende årsager til kronisk smerte
1: Følelsesmæssigt traume
2: Dårlig søvn
3: Smertestillende medicin
4: ’Utæt tarm’ eller Leaky Gut
5: Magnesium mangel
6: Borelia infektion
 
Nogle naturlige alternativer til konventionel smertestillende medicin:
Vær opmærksom på at bruge disse naturpræparater med omhu og forsigtighed. Følg anvisningerne og spørg din behandler hvis du er i tvivl.

Er du nysgerrig efter detaljerne så læs artiklen her
 
Kost som reparerer vores fordøjelsessystem og hjælper på auto-immunt relaterede symptomer.
Dr. Datis Kharrazian er en guru indenfor funktionel neurologi. Han har i juni i år skrevet følgende interessante artikel om hvordan vi, ved kostændringer kan afhjælpe immunreaktioner i vores mave-tarm system, som kan lede til kronisk smerte og inflammation.
Han postulerer at ALLE med auto-immun sygdom har ’leaky gut’
’Leaky gut’ betyder utæt tarm, hvilket beskriver en situation hvor en irriteret slimhinde i tarmsystemet tillader passage af bakterier, svamp, toksiner og utilstrækkeligt fordøjede substanser fra vores fødevarer, ud i vores blod, hvilket forårsager en immunreaktion, som kan afstedkomme betændelse (inflammation) i organismen og også hjernen (læs om 'leaky gut' her..
Dr. Kharrazian forklarer i artiklen hvad der er baggrunden for kostplanen, hvad du bør spise og hvad der skal undgås.
Ønsker du en oversat udgave af kostplanen, så skriv til info@kiropraxis.dk og bed om den (skriv 'anti-inflammatorisk diæt' i emnefeltet).

Læs artiklen.
Tak for opmærksomheden, vi håber at det var nyttigt
Email Marketing Powered by Mailchimp