Copy
Klik her hvis du ikke kan læse denne nyhedsmail
 
Velkommen til Kiropraxis september nyhedsbrev.
I dette nyhedsbrev vil vi præsentere 3 nye behandlere og 2 nye koncepter, som skal være med til at fundamentere Kiropraxis' tværfaglighed og gøre vores behandlingstilbud endnu mere komplet, til glæde og gavn for jer som kunder i Kiropraxis.
Ny massør i Kiropraxis
Nadja Rosner er af helbredsmæssige årsager blevet nødt til at indstille sit arbejde som massør. Vi har været heldige i stedet at kunne ansætte Anne Son Mi Madsen.
Anne har allerede fungeret som vikar for Nadja i den sidste måneds tid, til stor tilfredshed for de klienter hun har overtaget.
Anne er i Kiropraxis 2-3 eftermiddage pr. uge, foreløbig mandag, onsdag og torsdag fra 15-18.
 
Ny fysioterapeut i Kiropraxis
Vi har ansat Maitham Alsaegh i Kiropraxis til at supplere vores træningstilbud.
Træning og bevægelse er vigtig for organismens funktion. Maitham har sammensat holdtrænings-tilbud som imødekommer vores behov for træning med fokus på core-stabilitet, fleksibilitet, vejrtrækning og deltagerens forståelse for betydningen af træningen (patient education).

Maitham Alsaegh tilbyder holdtræning i Kiropraxis i et tidsrum som er mere tilgængeligt end vi tidligere har kunne tilbyde fysioterapeutisk holdtræning. 
Holdtræningen er fra 17.30-18.30 onsdag og torsdag.
 
Psykolog Gunnar Witt  supplerer teamet i Kiropraxis.
 
I ønsket om at kunne favne bredt og varetage alle relevante aspekter af kroniske lidelser i bevægeapparatet, har vi ansat aut. psykolog Gunnar Witt som ekstern konsulent i Kiropraxis.
Kroniske ryg- og eller nakke lidelser kan have en psykisk årsagssammenhæng, eksempelvis grundet stress. En del af løsningen kunne derfor være at lære at kunne håndtere hverdagens udfordringer bedre.
Gunnar Witt tilbyder visiterende samtaler og organiserer 2 ugentlige workshops for de som har stress relaterede udfordringer. Den ene gruppe henvender sig til de som er i arbejde og den anden til dem som ikke er i arbejde.
 
Artikler:
Vi har samlet et par aktuelle artikler som vedrører det vi beskæftiger os med i Kiropraxis:
'Der forskes for lidt i ryglidelser' - Danmarks mest udbredte og dyreste lidelse: læs mere

Angst rammer 17.000 nye i Danmark hvert år og samfundet mister 8.6 mia årligt i sygefravær. Læs mere
Det er den slags Gunnar arbejder med.
 
Tak for din opmærksomhed.
Email Marketing Powered by Mailchimp