Copy
Klik her hvis du ikke kan læse denne nyhedsmail
 
Velkommen til 2015, et nyt og spændende år, hvor Kiropraxis fortsætter sin udvikling for at kunne tilbyde jer præcis det I har brug for.
 
Ny massør i Kiropraxis:

Nadja Rosner er vores nye dygtige sportsmassør, sportsakupunktør og sportsterapeut. Hun supplerer vores øvrige massører.
Læs mere om Nadja her:Træning i Kiropraxis til halv pris i februar
 
I februar måned har du mulighed for at prøve vores forskellige træningstilbud til halv pris. Kom godt i gang med 2015 og find ud af hvad der passer bedst til dig.
Du kan enten købe et 10-turs kort, med adgang til alle hold i februar måned, eller købe en måneds træning, på et hold du er nysgerrig efter at prøve.
Tilmelding er baseret på ’først til mølle,’ så du skal skynde dig, og tilbuddet gælder kun på hold hvor du ikke har trænet før.
Læs mere her
 


 
Dominique Lonchant tilbyder workshops fra d. 24.1 – 2.2 i Kiropraxis.
 
Som annonceret i det sidste nyhedsbrev er Dominique igen i Kiropraxis.
Han leverer 3 effektive workshops for sportsfolk, sangere, mennesker med luftvejslidelser/stress og helt almindelige mennesker som gerne vil udnytte deres vejrtrækning bedre. Der er fortsat få pladser tilbage.
Læs mere her
 

Artikler:
Flere og flere småbørn bliver behandlet af kiropraktorer på landsplan. Her er en artikel som fortæller lidt om hvad der kan behandles og hvordan behandlingen foregår:
http://sondagsavisen.dk/familien/2013-08-23-flere-smaborn-kommer-til-kiropraktor/
 
En artikel, på engelsk, om hvordan vi bedst kan hjælpe vores teenagere med god kost, så de har de bedste forudsætninger for indlæring og den fortsatte voksealder:
http://nutritioncare.net/feed-teenager/#.VL44OcZTtFW
Email Marketing Powered by Mailchimp