Copy
View this email in your browser
Hemsida
Email
MÅSTE VI ALLTID VARA SÅ ALLVARLIGA?
Efter semestern går vi in i "allvaret". Vi har så mycket ansvar och måsten att vi glömmer bort lek och att bara vara. Vi glömmer bort hur skönt det är att vara sprallig och släppa kontrollen. 

I helgen drog jag med mig min man och en vän på maskeradtävlingen på midnattsloppet. Vi blev tre avatarer som sprang milen ihop. Det blev så mycket mer än en mil runt söder. Det var hurrande och spexande, det var glädje som spreds till alla som tittade. Vi kände eufori och lycka och känslor sprids. Vi hamnade på många fotografier och fick stor uppmärksamhet. Häftig upplevelse! När vi sprungit 8 km och loppet snart skulle ta slut kände vi alla tre att det är ju synd och att vi behöver sakta farten för att uppleva mer! Ren livsnjutning! 

Många av mina klienter upplever att dom har en längtan efter lek och det här är ett sätt. Vilka hänger med på maskeradloppet nästa år?

Lek kan vi också få in med våra barn och husdjur, där det inte finns så mycket måsten. Prova att göra annorlunda och helt enkelt vara lite busig.
Lycka och glädje! Vi vann tävlingen på Facebook där alla maskeradtävlande var med! Vilken bonus att vinna men det var inte därför vi gjorde det!
Karin Grundler Samtalsterapeut/Coach
Stress- & Smärtexpert
www.grundler.se
Kontakta mig

Aktuellt för hösten

Innan sommaren startade jag en kurs för utmattade och den fortsätter under hösten. Jag tror på långa kurser som kan ge en livsförändring och inte på snabba lösningar. Till hösten startar min populära Livskonstnärskurs som handlar om att hitta sig själv och sina drömmar. Det är en upplevelsebaserad coachande kurs som guidar dig till dina drömmar och mål. Du kan läsa mer om kursen här. Stresshantering- och smärthanteringskurs kan starta beroende på efterfrågan. 
Jag arbetar för att göra nätbaserade kurser och meditationer då det har efterfrågats från flera delar av landet. Berätta gärna för mig vad du är intresserad av.

Många av mina klienter börjar boka in fasta tider varje eller varannan vecka vilket innebär att det är att rekommendera om du vill kunna ha en regelbunden terapi/coaching. Just nu är tisdagarna bokade för klientsessioner i Täby. 
Nu hittar ni mig på youtube

YouTube kanal

Jag berättar om delpersonligheter som är beteendemönster som följer oss. När vi blir medvetna kan vi göra något åt dom. Vissa beteenden är bra för oss och vissa kan göra oss sjuka.
Mindfulness del 1 av 3. Hur du kan hitta livsnjutning i vardagen genom att vara i nuet.
MindfuIness del 2 av 3. Teori. I denna del får du lära dig teorin bakom mindfulness; bl a vilka delar mindfulness består av och vad som händer i hjärnan när vi är i nuet.
Mindfulness del 3 av 3. Jag visar hur du ska kunna få in nuet i vardagen.

Prenumerera på YouTube-kanalen

invigning
Samtalsrum i Täby samt Vasastan

Nu har jag invigt ett nytt terapirum i Täby. Rummet har en egen ingång och ökade öppettider. Kontakta mig via mail eller telefon för bokningar i Täby. Jag har förstås kvar Mötesrum vid Rådmansgatans tunnelbana och där kan du lätt boka in tider via min bokningssida.

Jag har också nya priser för att ha ett enhetligt pris på samtalsterapi och coaching. Samtalsterapi blev något dyrare och coaching något billigare. Det finns också en möjlighet att köpa paketpris på flera samtal och därmed få ett förmånligare pris.
Har du missat radioprogrammet? Här är en länk för att lyssna.
Vi pratade om mig och min väg från medicinsk forskning till vart jag är idag, min livssyn och varför jag idag hjälper människor. Vi pratade också en hel del om mindfulness, stress och smärta plus mycket annat.

Referens på samtalsterapi

”Så viktigt det är att känna sig trygg med den person som man ska samtala med. Karin  tar emot lugn och leende och hennes blick talar om att hon ser mig. Hon följer lyhört mina tankegångar och kommenterar/frågar så det blir lätt att komma vidare, men också att stanna upp inför något som jag kanske inte själv har insett betydelsen av. Det är befriande att våga överlämna sitt innersta till någon som förstår värdet av att helhjärtat vara där och kunna ta emot. Då blir hjälpen som störst.”


Här kan du läsa fler referenser

Få in mer lek och närvaro i vardagen. Ta livet lite lättare. Hitta glädje. Förundras av allt det vackra som finns runtomkring dig. Livet känns helt plötsligt lite lättare, lite mer glädje. Vad är meningen med ditt liv? Att leva nu eller att leva sen?

Följ mig i sociala medier och läs debattartiklar, texter och nyheter

Facebook
Facebook
LinkedIn
LinkedIn
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
Instagram
Instagram
Copyright © 2017 Karin Grundler Samtalsterapeut, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp