Copy
View this email in your browser

Nieuwsbrief VvE-advies Wijksteunpunt Wonen Oost &  Wijksteunpunt Wonen Zuid

Als eigenaar van een appartement en mede-eigenaar van het gebouw hoort u samen met uw buren te sparen voor onderhoud. Maar u heeft ook samen met uw buren andere financiële verplichtingen, zoals het afsluiten van een opstalverzekering en het openen van een bankrekening voor het reservefonds. De financiën van de VvE omvatten veel regels en verplichtingen. Daarom staat dit onderwerp in deze nieuwsbrief centraal. U leest over de kascommissie, wanbetalers, de jaarrekening en nog veel meer!

Ook willen wij deze nieuwsbrief gebruiken om ons vernieuwde aanbod te presenteren. Tot 31 december 2015 konden alleen eigenaar-bewoners uit de stadsdelen Oost en Zuid terecht bij het Wijksteunpunt Wonen voor advies en informatie. Vanaf 1 januari wordt deze ondersteuning ook in de rest van de stad aangeboden. De contactinformatie per locatie vindt u op onze website.

 
Wij streven ernaar om in iedere nieuwsbrief een leuk initiatief van een eigenaar-bewoner in het zonnetje te zetten. Heeft u zelf ook een leuk initiatief of kent u iemand neem dan contact op via vvevragen@wswonen.nl zodat we u kunnen benaderen voor een volgende nieuwsbrief.
 
Veel leesplezier!
Wijksteunpunt Wonen Oost & Wijksteunpunt Wonen Zuid

 

Financiën
Welke financiële verplichtingen heeft de VvE en welke stukken moeten jaarlijks worden goedgekeurd door de algemene ledenvergadering? Hier leest u meer over wat uw VvE allemaal hoort te doen.
Twitter Oost
Twitter Oost
Contact Oost
Contact Oost
Facebook
Facebook
Twitter Zuid
Twitter Zuid
Contact Zuid
Contact Zuid
Wanbetalers
Lees hier wat u kunt doen als één van uw buren niet betaalt.
 
De kascommissie
Lees hier wat de taken van een kascommissie zijn, welke stukken er gecontroleerd moeten worden en hoe uw VvE een kascommissie kan opzet.
Interview eigenaar-bewoner
Hoe zit het met de financiën in jou VvE?
Aanmelden nieuwsbrief

Afmelden nieuwsbrief
Klik hier