Copy
Måned ÅR
View this email in your browser
Anne Marie Dalgaard stopper som generalsekretær
Efter 12 år på posten stopper Anne Marie som generalsekretær i Danes Worldwide og direktør i Den Danske Sommerskole ved udgangen af februar.

Foreningen har under Anne Maries ledelse udviklet sig til at blive en synlig og anerkendt interesseorganisation, der har opnået mange flotte resultater, bl.a. inden for vores mærkesager statsborgerskab og familiesammenføring. Desuden har vi udvidet både vores juridiske rådgivning og vores danskundervisningen med flere niveauer. På Sommerskolerne er antallet af deltagere fordoblet, Familie-Sommerskolen og konfirmation er kommet til, og foreningen uddeler nu årligt undervisningslegater til mange elever, som giver dem mulighed for at bevare deres tilknytning til Danmark.

Anne Marie er en stærk netværker, en dygtig fundraiser og en meget vellidt chef både blandt kolleger, bestyrelse, medlemmer og samarbejdspartnere.

Der bliver lejlighed til at sige farvel til Anne Marie med en afskedsreception - tid og sted bliver meldt ud snarest på vores hjeemside og sociale medier.
Læs mere
Danes Worldwide's hjemmeside
Danes Worldwide på Facebook
Danes Worldwide på Instagram
YouTube
LinkedIn
Copyright © 2022, Danes Worldwide, All rights reserved.

Our mailing address is:
web@danes.dk

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.