Copy
Maj nr. 1, 2022
View this email in your browser
Mød os i Washington DC og New York
Fra d. 3. til d. 10. juni besøger vores nye generalsekretær, Michael Bach Petersen, og jurist Karoline Blyt, USA – nærmere bestemt New York og Washington DC, hvor Michael Bach Petersen er hovedtaler ved et grundlovsarrangement på ambassaden den 5. juni.

Sammen med Djøf New York, Generalkonsulatet, Det Danske Handelskammer og Den Danske Kirke inviterer vi alle danskere i New York-området til møde den 8. juni i Scandinavia House. Her sætter vi fokus på jeres situation, ønsker og behov som internationale danskere i New York, ligesom vi vil orientere om reglerne for familiesammenføring og give en status på juridiske mærkesager. Inden mødet byder vi bl.a. på dansk smørrebrød.
Læs mere om mødet og tilmeld dig her.

Derudover vil vi gerne invitere alle interesserede til at komme til gratis oplæg om reglerne for familiesammenføring eller til at booke tid til et individuelt møde med vores jurist, enten omkring familiesammenføring (gratis) eller andre juridiske udfordringer, du måtte have som udlandsdansker (kræver medlemskab af Danes Worldwide).

Vi håber at se mange, da vi ved, at reglerne er komplicerede og svære at gennemskue. Her kan du læse mere om oplægget og de individuelle møder og tilmelde dig:
Tilmeld dig oplæg og individuelle møder her
Rabat på Skoledansk til de hurtige
”Vi er dybt imponerede over jeres undervisningstilbud. Det faglige niveau er virkelig højt, feedback på afleveringer er altid kvalificeret og brugbar, og den digitale undervisningsform fungerer helt fantastisk godt. Derudover er det virkelig fedt, at man altid får super hurtigt svar, når man kontakter lærer eller undervisningsledelse med spørgsmål eller lignende.”

Sådan skriver Anna-Idas mor, Gitte, til os – og det er vi rigtig glade for! Og nu hvor skoleåret synger på sidste vers, er det blevet tid til at planlægge skoleåret 2022-23. Derfor har vi et rigtig godt tilbud til dig: hvis du køber et helt års Skoledansk inden den 1. juni 2022, får du undervisningen til dette års pris!

Næste skoleår regulerer vi priserne, så Skoledansk til og med 8. klasse koster 8.250 kr. Køber du et helt år nu, får du undervisningen til 7.995,- kr. Næste skoleår koster 9. klasse 8.750,- kr. Køber du et helt år nu, er prisen 8.495,- Men som sagt: tilbuddet gælder kun til den 1. juni

Du kan købe Skoledansk til hele næste skoleår til gammel pris her:
Køb Skoledansk til gammel pris her
Ny skattepartner
 i ekspertpanelet

Morten Neumann Jørgensen er ny skattepartner i ekspertpanelet, hvor han afløser Finn Madsen. Morten er Senior Manager i revisions- og rådgivningshuset BDO og har 11 års erfaring i rådgivning af privatpersoner, der flytter til/fra Danmark, samt virksomheder som ind/-udstationerer medarbejdere. I de seneste år har han fokuseret på at rådgive personer og optimere vedr. international skat, social sikring, pension, investeringer mv.

Vi byder Morten velkommen og glæder os til samarbejdet.

Du kan læse mere om vores ekspertpanel, om og hvordan du, som medlem af foreningen, kan benytte deres ekspertise her: 

Mød ekspertpanelet
Hvor mange penge
kan du egentlig spare?
Du ved selvfølgelig godt, at du som medlem af Danes Worldwide kan få en lang række medlemsfordele med rabat – fx billeje, hotelophold, blomsterlevering, dagligvarer i udlandet og meget andet.

Men det kan godt være lidt svært at vurdere, hvor meget du egentlig sparer – sådan i kroner og ører. Derfor har vi nu lavet en side på danes.dk, hvor vi giver dig nogle eksempler på, hvor meget en besparelse på fx 10% egentlig er.

De første eksempler er allerede klar, og flere følger. Og så vil vi naturligvis løbende opdatere oplysningerne. Du kan se eksemplerne her:
Se, hvor meget du sparer
Kommende arrangementer
Fredag den 20. maj kl. 9-12 (dansk tid) afholder vi online workshop om jobsøgning for unge udlandsdanskere ved rekrutteringsekspert Elisabeth Geday.
Læs mere og tilmeld dig her


Tirsdag den 24. maj kl. 17-18:45 (dansk tid) inviterer vi alle danskere i Malmø og omegn til en gratis gennemgang af de EU-retlige regler for familiesammenføring Malmø om familiesammenføring EU. 

Læs mere og tilmeld dig her
Husk generalforsamlingen!
Vi minder om, at Danes Worldwides afholder ordinær generalforsamling den 19. maj kl. 16-17:30 i Asia House, Indiakaj 16, 2100 København Ø. Sidste frist for tilmelding er søndag den 15. maj.
Tilmelding her
Sekretariatet holder lukket
store bededag
FOTO: Mogens Petersen, Pixabay
Fredag den 13. maj er det store bededag og dermed helligdag i Danmark. Derfor holder sekretariatet lukket. Vi ønsker alle en god store bededag - og nyd de varme hveder!
Danes Worldwide's hjemmeside
Danes Worldwide på Facebook
Danes Worldwide på Instagram
YouTube
LinkedIn
Copyright © 2022, Danes Worldwide, All rights reserved.

Our mailing address is:
danes@danes.dk

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.