Copy
Bekijk deze e-mail in je browser
Nieuwsbrief
Natuurnieuws uit de stad Utrecht
17 december 2021

Beste <<First Name>>,

Leuk dat je onze allereerste Utrecht Natuurlijk nieuwsbrief ontvangt. In onze nieuwsbrieven lees je meer over thema's zoals natuur in de stad, leven op de stadsboerderijen, voedsel uit de stadstuinen en activiteiten om te doen. De feestdagen komen eraan en als de avond valt verandert de stad in feestsferen. Kom deze kerstvakantie langs op onze locaties! Lees gauw verder.

Het laatste nieuws

  • Wil jij in de decembermaand ook iemand verrassen met een leuk kerstpakket of een lokaal, biologisch en duurzaam cadeautje? Kom dan langs bij Stadsboerderij Gagelsteede, Koppelsteede, Griftsteede of Eilandsteede en ontdek welke lekkere producten we allemaal in huis hebben.
  • Tijdens de feestdagen en in de kerstvakantie zijn we geopend, maar onze locaties hebben afwijkende openingstijden. De openingstijden kunnen per locatie verschillen. Bekijk hier het overzicht.
Meer nieuws

Levende kerststal

Traditiegetrouw vieren we kerstavond op Griftsteede met een levende kerststal. Laat je onderdompelen in de kerstsferen met schapen, herders en warme chocolademelk. Kom gezellig langs!

Kaarsen maken

Kom op 28 december, 4 en 6 januari kaarsen van bijenwas maken op Steede Hoge Woerd in Leidsche Rijn. Een gezellige activiteit voor het hele gezin. In de donkere dagen breng jij een zelfgemaakt lichtje in de duisternis.
Onze activiteiten zijn onder voorbehoud van eventuele corona restricties.

Er is nog meer te doen in de kerstvakantie. Bezoek onze stadsboerderijen in kerstsferen. Op maandag 20 en 27 december en 3 januari zijn we extra geopend. Of breng tussen 25 december t/m 3 januari de bloeiende planten in de gemeente Utrecht in kaart tijdens de Eindejaars Plantenjacht.

Ben je op zoek naar nog meer groene activiteiten in de regio? Neem dan eens een kijkje in De Groene Uitloper. Daar vind je activiteiten op het gebied van natuur, milieu en duurzaamheid.

Bekijk onze activiteitenkalender

Global Goals

Wist je dat we bij Utrecht Natuurlijk bijdragen aan 9 van de 17 Sustainable Development Goals? Dat doen we met ons brede aanbod aan activiteiten, projecten en natuureducatie. Bezoek de website van Utrecht 4 Global Goals voor meer informatie.
Wij zijn Utrecht Natuurlijk. Wij brengen de natuur dichtbij en maken Utrecht groener, gezonder en duurzamer voor alle Utrechters. Wil je meer weten over onze thema's? Neem een kijkje op onze website.
Copyright © 2021 Utrecht Natuurlijk, Alle rechten voorbehouden.


Email Marketing Powered by Mailchimp