Copy
Bekijk deze e-mail in je browser
Nieuwsbrief
Natuurnieuws uit de stad Utrecht
25 februari 2022

Beste <<First Name>>,

De lente is op komst! Tijd om weer naar buiten te gaan. Stap de frisse buitenlucht in, steek je handen uit de mouwen en word dit jaar een echte tuinder. Sluit je aan bij het enthousiaste tuinteam of volg verschillende groene workshops op de tuinen van Utrecht Natuurlijk. Lees snel verder voor meer nieuws en activiteiten.

Kom samen tuinieren

Kom dit tuinseizoen meewerken op een van onze stadstuinen. Veel of weinig ervaring: iedereen is van harte welkom! Word dit jaar een echte tuinder en sluit je als tuinvrijwilliger aan bij het enthousiaste tuinteam.
Er is ook ruimte voor nieuwe tuininitiatieven. Heb je een initiatief waaraan anderen kunnen meedoen? Neem dan contact met ons op. Samen kijken we wat er mogelijk is.
Bekijk ons nieuws

NLdoet

Help 11 maart mee met klussen in het voedselbos op Stadstuin Zuilen. We maken een nieuwe broeihoop voor de ringslangen in ons gebied! Zin om te komen helpen? Meld je dan aan! Er wordt gezorgd voor iets lekkers en een warm drankje.

Moestuincursus

Wil jij je eigen groentes leren verbouwen? Volg dan vanaf 18 maart de nieuwe moestuincursus op Eilandsteede! Je leert hoe en wanneer je moet zaaien. Daarnaast krijg je uitleg over de slimme indeling van een moestuin en wanneer je het beste oogst.

Er is nog meer te doen op onze stadsboerderijen en stadstuinen. Kom 19 maart helpen met het uitbreiden van de pluktuin op Steede Hoge Woerd, ontdek 26 maart de gezonde vervangers van geraffineerde suiker in de smakelijke workshop op Gagelsteede of start 2 april met de moestuincursus op Koppelsteede met een eigen stukje tuin.

In onze boordevolle activiteitenkalender vind je nog veel meer leuke activiteiten, workshops en cursussen bij jou in de buurt.

Bekijk onze activiteitenkalender

Meer (moes)tuinieren

(Moes)tuinieren kan ook op een balkon, plat dak of een terras. Met potten, bakken en zakken kun je al heel veel! Bekijk onze folders en video's over (moes)tuinieren zonder tuin op onze website.
Wij zijn Utrecht Natuurlijk. Wij brengen de natuur dichtbij en maken Utrecht groener, gezonder en duurzamer voor alle Utrechters. Wil je meer weten over onze thema's? Neem een kijkje op onze website.
Copyright © 2022 Utrecht Natuurlijk, Alle rechten voorbehouden.


Email Marketing Powered by Mailchimp