Copy
Norsk forening for komponister og tekstforfattere

Invitasjon til Låtskrivernes festkonsert

Du er spesielt invitert til en kveld med prisutdelinger og storslått feiring av musikken og sangtekstene som er skapt det siste året. Låtskrivernes festkonsert er et arrangement eksklusivt for NOPA-medlemmer og inviterte gjester, hvilket gir en intim og faglig atmosfære. Det blir levende musikk, litt mat og drikke, og utdeling av:

NOPAs Musikkpris
NOPAs Tekstpris
NOPAs pris i åpen klasse
NOPAs Formidlingspris
Kardemommestipendet

Program og link til elektronisk påmelding her.

Bli med på seminar på by:Larm

NOPA arrangerer sammen med TONO, NKF og Musikkforleggerne seminar på by:Larm. Dette går av stabelen 2. mars, og det er derfor en ypperlig mulighet til å delta på både Låtskrivernes festkonsert og seminaret på by:Larm. Programmet er spennende og interessant, og vi tror det vil være noe for ethvert NOPA-medlem der. Dette arrangementet er også åpent for NOPA-tilknyttede og andre. Det gis reisestøtte til NOPA-medlemmer som bor mer enn 10 mil fra Oslo.

Program og link til elektronisk påmelding her
ABC for stipendsøkere
Guro von Germeten presenterer NOPAs generelle tips til søknadsskriving.

NOPA har rundt 90 tillitsvalgte som sitter i forskjellige utvalg, verv og juryer i kulturbransjen. De forteller om at mange potensielt gode prosjekter ikke har fått tildelt støtte fordi søknadene var slurvete utført eller mangelfulle. Dette synes vi i NOPA er fryktelig dumt, og vi har derfor laget denne videoen for å veilede søkere, både våre medlemmer og andre. Vårt mål er å bidra til at kunstnerne med de beste ideene får støtte, og ikke bare de beste søknadsskriverne. Vi arbeider også med en egen side med mer informasjon om de spesifikke stipendene, men inntil videre kan du ta en titt her.

Viktige søknadsfrister


Mandag 1. februar 2016
Frist for å nominere kandidater til Bendikprisen
Les mer

Mandag 1. februar 2016
Sparebankstiftelsen

Tirsdag 2. februar 2016
Fond for lyd og bilde, Prosjektstøtte

Onsdag 3. februar 2016
Komponistenes Vederlagsfond

Torsdag 4. februar 2016
Søknadsfrist. Ledig stilling Balansekunstprosjektet
Les mer

Mandag 15. februar 2016
Tilskudd fra NOPA
NOPAs medlemmer kan søke om tilskudd til opphaverrelatert arbeid og reise. Tilskuddet skal bidra til at det blir lagd mer musikk og tekst av foreningens medlemmer, og at det nye norske repertoiret blir fremført og bevart for ettertiden.
Les mer

Vil du bli tillitsvalgt?

Valgkomiteen starter sitt arbeid nå. Meld din interesse her. Se oversikt over verv.
2. nestleder Jon-Willy Rydningen intervjuer legenden Nik Kershaw på NOPA-seminaret.

Det 12. NOPA-seminaret på Tjøme ble avholdt i januar. Med et produktivt tillitsvalgtsseminar, medlemssmøte, åtte fantastiske gjester, gode samtaleledere og nydelige kunstneriske innslag, kan ikke NOPA-seminaret på Hotel Havna Tjøme beskrives som noe annet enn en suksess. Tusen takk til alle som bidro til å gjøre dette til fire fine dager i knallvær ved kysten.

Du kan mimre litt med bildene som ligger på denne linken.

Leilighetsbooking åpnet for juli, august og september

Du kan nå gå inn og søke om arbeidsopphold for perioden juli, august og september. Booking gjøres på  nopa.no/booking, og frist er innen 15. februar. Dette systemet fungerer veldig fint nå, og leilighetene får raskt fullt belegg. Les mer om kriteriene for tildeling på NOPAs nettsider.

 

Husk å returnere nøkler!

Vi har et begrenset antall nøkler til hver leilighet, og det er derfor svært viktig at alle som benytter seg av dette tilbudet benytter vedlagte returkonvolutt og returnerer nøkler med en gang de kommer hjem. Om du føler deg truffet av dette, returner de nøklene du måtte ha liggende så raskt som mulig. Ta kontakt med vår organisasjonskonsulent Trine Mjølhus Jacobsen, om du har spørsmål.

Er du stolt av å være NOPA-medlem?

Vi arbeider kontinuerlig med å forbedre nettsidene til NOPA. En av tingene vi er veldig interessert i, er å vise frem medlemmene våre. På bildekarusellen på nopa.no (under Om NOPA), viser vi frem alle de bildene vi har fått tilsendt. Vil du være med her? Send i så fall et fint bilde i god kvalitet (du har kanskje pressefoto?) til lasse@nopa.no. Husk å klarere med fotografen og sende med navnet, slik at vi kan kreditere ordentlig.

Musikkforum

Hold av følgende datoer for Musikkforum:

4. februar: Om albumets død, strømming og lyttevaner i endring
4. mars: Musikkforum under By:Larm
7. april: Musikkforum på Kulturhuset i Oslo
26. mai: Musikkforum under Festspillene i Bergen

Følg med på Musikkforums Facebooksider for program og mer informasjon.

Mens du venter, kan du se på tidligere Musikkforum på NOPAs Youtube-kanal.
Ingrid Kindem. Foto Anne Valeur. Klikk her for å lese styrelederens kronikk: Opphaver har krav på å bli navngitt.

Hvor er NOPA?


nopa.no kan du følge med på hva NOPA gjør og hvor NOPA er.
 

Følg oss på Facebook

NOPA har fått egen Facebookside. Foreløpig løper den parallelt med gruppen vi hatt en stund, men uansett gjør du klokt i å følge vår Facebookside også. Klikk her, så kommer du rett til siden.

                                                        
 
Facebook
Facebook
Website
Website
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
Vis denne e-posten i nettleseren

Copyright © 2016 NOPA, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp