Copy
Norsk forening for komponister og tekstforfattere
Jørn Simen Øverli og Kari Svendsen fikk NOPAs formidlingspris. Foto: Lasse W. Fosshaug

Generalforsamling i NOPA 30.mai 2016

NOPA varsler om ordinær generalforsamling mandag 30. mai på Stratos, Youngstorget 2A i Oslo. Registrering og mat fra 13:30. Møtet begynner 14:00.

Har du saker du ønsker å ta opp på generalforsamlingen? Siste frist for innsending av saker er mandag 25. april, fem uker før generalforsamlingen. Saker sendes til post@nopa.no. Sakspapirer sendes til alle medlemmer ca. to uker før generalforsamlingen. Har vi din korrekte adresse? Adresseendring sendes til post@nopa.no.

Bor du mer enn 100 kilometer fra Oslo kan du få reisestøtte. Billigste reisemåte må velges. Ta kontakt dersom du har spørsmål.

Dagen etter, tirsdag 31. mai, avholder TONO sin generalforsamling. Flest mulig av NOPAs medlemmer bør også delta på denne.
 

Invitasjon til sommerfest

Mandag 30. mai avholder vi sommerfest for de som deltar på generalforsamling. Denne festen blir også på Stratos. Det blir mat, drikke, sosialt samvær og musikalske innslag. For at vi skal få bestilt riktig mengde mat har vi obligatorisk påmelding for alle som skal delta på sommerfesten.

ELEKTRONISK PÅMELDING HER
Sondre Justad fremfører Riv i hjertet på Låtskrivernes festkonsert. Foto: Lasse W. Fosshaug
Låtskrivernes festkonsert ble en stor suksess. NOPAs tekst- og musikkpriser, NOPAs formidlingspris, Kardemommestipendet og Tekstforfatterfondets priser ble delt ut i løpet av kvelden. Ingvar Hovland fikk både NOPAs tekstpris og Kardemommestipend. Kardemommestipendet ble i år økt til 100 000,- og summen delte Hovland med Sinikka Langeland, som fikk stipendet for sitt arbeid som komponist. Flere bilder kan du se på NOPAs Facebook-side. Alle vinnerne finner du på NOPA.no.

Status på arbeids- og reisestipend

Første runde med arbeids- og reisestipend hadde søknadsfrist 15. februar, og alle søkere vil få svar på sin søknad i begynnelsen av april. Vi beklager at svar på søknad kommer noe sent denne runden, men den ferdige innstillingen fra Sakkyndig Råd må godkjennes av styret, som ikke har sitt møte før 31.mars.

Ledige uker i arbeidsleilighetene

Leilighetene bookes på nopa.no/booking. Leiligheten i Berlin kan benyttes av alle låtskrivere som er medlem i TONO. Dermed er det også muligheter for NOPA-tilknyttede.

London  21.-28.april
London  7.-14. juli
Berlin    11.-18. august
Berlin    25.august - 1. september
Berlin    15.-22. september
Berlin    22.-29. september.
 

NOPA-stipendet delt ut på by:LARM

Dagny, Henrik The Artist og Charlotte Dos Santos fikk utdelt NOPA-stipendet på by:Larm. Les hele pressemeldingen her.

Er du stolt av å være NOPA-medlem?

Vi arbeider kontinuerlig med å forbedre nettsidene til NOPA. En av tingene vi er veldig interessert i, er å vise frem medlemmene våre. På bildekarusellen på nopa.no (under Om NOPA), viser vi frem alle de bildene vi har fått tilsendt. Vil du være med her? Send i så fall et fint bilde i god kvalitet (du har kanskje pressefoto?) til lasse@nopa.no. Husk å klarere med fotografen og sende med navnet, slik at vi kan kreditere ordentlig.

Musikkforum

Hold av følgende datoer for Musikkforum:

26. mai: Musikkforum under Festspillene i Bergen

Følg med på Musikkforums Facebooksider for program og mer informasjon.

Mens du venter, kan du se på tidligere Musikkforum på NOPAs Youtube-kanal.

Søknadsfrister

2. april:           Tekstforfatterfondet
10. april kl.16: TONOs stipend
15. mai:          Tilskudd fra NOPA

Hvor er NOPA?


nopa.no kan du følge med på hva NOPA gjør og hvor NOPA er.
 

Følg oss på Facebook

NOPA har fått egen Facebookside. Foreløpig løper den parallelt med gruppen vi hatt en stund, men uansett gjør du klokt i å følge vår Facebookside også. Klikk her, så kommer du rett til siden.

                                                        
 
Facebook
Facebook
Website
Website
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
Vis denne e-posten i nettleseren

Copyright © 2016 NOPA, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp