Copy
Norsk forening for komponister og tekstforfattere
Ida Jenshus. Foto: Kristin Svorte

Prisutdeling på Victoria Nasjonal Jazzscene 1. mars 2016

NOPAs medlemmer inviteres til en kveld med musikk, taler, prisutdelinger og sosial omgang med kollegaer. Både NOPAs tekst- og musikkpriser og Kardemommestipendet skal deles ut, og vi synes Victoria er det perfekte stedet å avholde et slikt arrangement på.

I fjor fikk Benedicte Torget og Øystein Sevåg musikkprisen, Kari Iveland tekstprisen og Ida Jenshus (bildet) fikk prisen i åpen klasse. Kjetil Bjerkestrand og Magnus Grønneberg fikk Kardemommestipendet. Hvem får prisene og stipendene for 2015? Kanskje blir det deg?

Mer informasjon kommer: hold av datoen!

 

Meld inn verk til NOPAs tekst- og musikkpris

NOPA deler hvert år ut en musikkpris og en tekstpris til NOPA-medlemmer. For å få inn flere verk til vurdering har NOPA åpnet for at andre enn medlemmene selv kan melde inn verk til prisene. NOPAs sakkyndige råd er jury. Det er kun musikk og tekst laget av NOPAs medlemmer som vurderes. Prisene deles ut 1. mars på NOPAs prisutdeling på Victoria Nasjonal Jazzscene i Oslo. Hver pris består av et diplom og kr 40 000. Egne eller andres verk kan foreslås ved å melde inn verket elektronisk på nopa.no.
 
NOPAs Musikkpris
NOPA deler ut en pris for en komposisjon urfremført i perioden 01.11.14. t.o.m. 31.12.15. Komposisjonen må ha vært utgitt eller urfremført på konsert, radio, film/TV i den nevnte perioden.
 
NOPAs Tekstpris
NOPA deler ut en pris for en tekst eller et tekstverk knyttet til musikk, som er urfremført i perioden 01.11.14. t.o.m. 31.12.15.  Prisen tildeles bare for teksten. Musikken som teksten er knyttet til behøver ikke være skrevet av et NOPA-medlem. Musikken kan være original for verket, eller ha vært offentliggjort tidligere. Teksten må ha vært utgitt eller urfremført på konsert, radio, film/TV i den nevnte perioden.

Les mer om NOPAs tekst- og musikkpris her

Søk Kardemommestipendet!

Kardemommestipendet er en gave fra Thorbjørn Egner som deles ut etter søknad fra NOPAs medlemmer en gang i året. Stipendet er et reise- eller arbeidsstipend på kr 50 000 og deles normalt mellom en komponist og en tekstforfatter. Formålet er å stimulere til videre kulturproduksjon.

Les mer om og søk om Kardemommestipendet her

Hold av disse datoene i 2016

17-18. januar Er du tillitsvalgt i NOPA blir du invitert på eget seminar på Havna Hotel, Tjøme.
18-20. januar NOPA-seminaret, Havna Hotel, Tjøme
1. mars Prisutdeling Victoria Nasjonal Jazzscene
2. mars Nye muligheter for din musikk / Seminar under By:Larm
30. mai Generalforsamling og sommerfest
   

Musikkforum

Om produsentrollen

 12.11.2015

 

KULTURHUSET I OSLO (se kart), kl 19:00. GRATIS INNGANG.

Tre profilerte og erfarne musikkprodusenter i samtale om sitt virke med Cecilie Asker (Aftenposten).

Youtube: Om tekstskriving

På forrige Musikkforum (06/10) livestreamet vi hele arrangementet Om tekstskriving via Youtube. Kari Bremnes, Frida Ånnevik, TRULS og Jeff Wasserman ga et unikt innblikk i sine tanker og erfaringer rundt tekstskriving, med utgangspunkt i en egenskrevet låt.

Se hele arrangementet her.

Søknadsfrister

Mandag 2. november

  • Tekstforfatterfondet

            Les mer
 

Tirsdag 1. desember

  • Reisestøtte fra Music Norway

            Les mer
 

Mandag 7. desember

  • NOPAs tekst- og musikkpris

            Les mer
  • Kardemommestipendet

            Les mer
 

Arbeidsopphold i 2016?


Vi har fått noen tilbakemeldinger på at det er vanskeligere å booke opphold i arbeidsleilighetene etter at bookingprosessen ble gjort heldigital. For å gjøre det enklere, har vi hatt møter med firmaet som designet de nye nettsidene våre, og de jobber nå for å forbedre systemet. Bookingprosessen vil fortsatt foregå ved at medlemmene går inn på nopa.no/booking (bokmerk siden) og melder interesse for aktuelle uker. Avbestilte uker blir også lagt ut her, så det lønner seg å følge med dersom du plutselig skulle få litt tid til overs!

Sjekk skuffer og skap etter nøkler!

 

Vi fikk akkurat inn et sett nøkler som har ligget i en skuff siden før sommeren. Det var veldig kjærkomment! Husk at vi har et begrenset antall nøkler til hver leilighet, og det er derfor svært viktig at alle som benytter seg av dette tilbudet benytter vedlagte returkonvolutt og returnerer nøkler med en gang de kommer hjem. Om du føler deg truffet av dette, returner de nøklene du måtte ha liggende så raskt som mulig.

Hvor er NOPA?


nopa.no kan du følge med på hva NOPA gjør og hvor NOPA er.

 

Har du pressebilder?

Send gode bilder av dere selv til bildekarusellen vår på NOPA.no (trykk på "Om NOPA" for å se) til post@nopa.no. Pass på at du har klarert bruken med fotografen, og oppgi navn for kreditering.

                                                        
 
Facebook
Facebook
Website
Website
Vis denne e-posten i nettleseren

Copyright © 2015 NOPA, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp