Copy
Norsk forening for komponister og tekstforfattere
Noen av NOPAs medlemmer. Fra venstre: Kristoffer Tømmerbakke, Hedvig Mollestad Thomassen, Guro von Germeten, Askil Holm, Amund Maarud, Pål Moddi Knutsen, Anne Lise Frøkedal, Elvira Nikolaisen og Mats Lie Skåre. Se lenger ned for fotokreditering.

Generalforsamling i NOPA 30.mai 2016

NOPA varsler om ordinær generalforsamling mandag 30. mai på Stratos, Youngstorget 2A i Oslo. Registrering og mat fra 13:30. Møtet begynner 14:00. Alle medlemmer får sakspapirene tilsendt innen 16. mai. NOPAs årberetning for 2015 - 2016 ligger allerede tilgjengelig på nopa.no.

Bor du mer enn 100 kilometer fra Oslo kan du få reisestøtte. Billigste reisemåte må velges. Ta kontakt dersom du har spørsmål.

TONOs årsmøte

Dagen etter, tirsdag 31. mai klokken 17:00, avholder TONO sitt årsmøte på Litteraturhuset i Oslo. De av NOPAs medlemmer som er andelshavere i TONO kan stille, og vi oppfordrer til det. Din stemme teller. Stemmeberettigede får innkalling. Påmelding må skje til TONO i forkant. Kan du ikke dra selv? Da kan du kontakte en du kjenner, eller NOPAs administrasjon, for å gi en annen fullmakt til å stemme på dine vegne. Se TONOs nettsider for mer informasjon.
 

Invitasjon til sommerfest

Mandag 30. mai avholder vi sommerfest for de som deltar på generalforsamling. Denne festen blir også på Stratos. Det blir mat, drikke, sosialt samvær og musikalske innslag. For at vi skal få bestilt riktig mengde mat har vi obligatorisk påmelding for alle som skal delta på sommerfesten.

Påmeldingsfrist: 16. mai.

Kulturministeren kommer - kommer du?


ELEKTRONISK PÅMELDING HER

Musikkforum presenterer:
A-HA som historie, inspirasjon og fenomen

A-HA. Foto: Universal Music.
Velkommen til en samtale om gigantiske a-ha fra tre perspektiver: artistens, arkivarens og filmskaperens. Velkommen til en eksklusiv time med prat, lyd og bilde!

Med artist Sondre Lerche, a-ha historiker P.A Stenersen og filmskaper Thomas Robsahm. Ordstyrer: Torgny Amdam.

Les mer.

Ordning for tilskudd til arrangering av musikkverk

NOPA har lenge sett behovet for en tilskuddsordning for arrangering av musikkverk. Styret har nå vedtatt at det skal innføres en slik ordning og første søknadsfrist er 1. juni.

Les mer.
Alf Prøysen med familie. Rigmor Dahl Delphin [CC BY 3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by/3.0)], via Wikimedia Commons.

Hvem bør få Prøysenprisene?

Forslag med en kort begrunnelse kan sendes på e-post til juryleder Hogne Moe, hogne.moe@ringsaker.kommune.no innen 20. mai. Les mer.

Er du i Cannes under Filmfestivalen? Da bør du dra på European Film Music Day, der det er fokus på nordisk filmmusikk. Les mer her.

Ny åndsverklov

Høringsfrist for den nye åndsverkloven er satt til 8. august. NOPA arbeider med sitt høringssvar, og det samme gjør alle de andre organisasjonene som arbeider med opphavsrett. Les mer.

Viktige søknadsfrister

15. mai  Frist for å søke om arbeidsopphold i Berlin, Vence og London for oktober,
               november og desember.
15. mai  Frist for å søke om såkornmidler (tilskudd) fra NOPA
20. mai  Søknadsfrist for filmmusikk-komposisjon ved Høgskolen i Lillehammer
20. mai  Frist for å melde inn kandidater til Prøysenprisene.
1. juni    Frist for å søke om tilskudd til arrangering av musikkverk (NY ORDNING!)
1. juni    Frist for å nominere kandidater til Egil Storbekkens musikkpris 2016
2. juni    Kulturrådet: Bestillingsverk og produksjonsstøtte
I juni trekkes NOPAs medlemskontingent fra TONO-avregningen din. Dette ser du på "Min side" hos TONO, der du til enhver tid kan se alle dine transaksjoner.

Regionale medlemsmøter

NOPA ønsker å arrangere flere medlemsmøter rundt omkring i Norge. Det er en målsetning å samle våre medlemmer til møter, arrangementer og debatter i flere store byer enn Oslo. Er du interessert i å bidra? Har du en god ide? Ta kontakt med organisasjonskonsulent Trine Mjølhus Jacobsen på trine@nopa.no.

Vil du synes på nettsidene våre?

Vi arbeider kontinuerlig med å forbedre nettsidene til NOPA. En av tingene vi er veldig interessert i, er å vise frem medlemmene våre. Vil du synes på nopa.no? Send i så fall et fint bilde i god kvalitet (du har kanskje pressefoto?) til lasse@nopa.no. Husk å klarere med fotografen og sende med navnet, slik at vi kan kreditere ordentlig.

Musikkforum

Hold av følgende datoer for Musikkforum:

10. mai: Musikkforum om A-ha
26. mai: Musikkforum under Festspillene i Bergen

Følg med på Musikkforums Facebooksider for program og mer informasjon.

Mens du venter, kan du se på tidligere Musikkforum på NOPAs Youtube-kanal.

Hvor er NOPA?

nopa.no kan du følge med på hva NOPA gjør og hvor NOPA er.
 

Følg oss på Facebook

NOPAs Facebookside får stadig flere følgere, og vil bli en viktig kommunikasjonskanal for oss fremover. Klikk her, så kommer du rett til siden.
Fotokreditering oppslagsbildet: Truls Vinju, Julia Naglestad, Elisabeth Lund/Apache Productions, Marianne Jørgensen, Arve Kjersheim, Birgit Solhaug, Tommy Friestad og Jørgen Nordby. Design: Anagramdesign.no

                                                        
 
Facebook
Facebook
Website
Website
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
Vis denne e-posten i nettleseren

Copyright © 2016 NOPA, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by MailChimp