Copy
Norsk forening for komponister og tekstforfattere

Søknadsfrister finner du nederst i nyhetsbrevet

I 2016 avholdt NOPA generalforsamling på Stratos i Oslo. I år flytter vi oss til Popsenteret.
Foto: Trine Mjølhus Jacobsen.

Generalforsamling og sommerfest

29. mai avholder NOPA generalforsamling kl. 10.30 - 15.00. To uker før general-forsamlingen vil alle medlemmer få tilsendt sakspapirer og årsrapport for 2016-2017. Vil du melde inn saker? Fristen er 24. april. I etterkant av generalforsamlingen arrangerer NOPA sommerfest, men først kan Gramo-medlemmer gå på generalforsamling samme sted. Dagen etter arrangerer NOPA møte for tillitsvalgte og TONO har årsmøte. Hold derfor av disse dagene allerede nå. Merk at både tid og sted er annerledes enn i fjor.


Vil du bli tillitsvalgt?

Valgkomiteen har sitt første møte midt i februar og trenger forslag til kandidater. NOPA har rundt 80 tillitsvalgte i 149 verv og utvalg, både internt i NOPA og i andre organisasjoner. Alle vervene har begrenset sittetid, og vi trenger derfor kontinuerlig påfyll av nye tillitsvalgte. Har du lyst til å gjøre en innsats for norske komponister og tekstforfattere, eller kjenner du noen som passer til arbeidet? På neste generalforsamling skal det velges kandidater og varamedlemmer til NOPAs styre, desisor, valgkomiteen, TONOs stipendkomité, komiteen for statens stipend, Tekstforfatterfondet og Det norske komponistfond. Gjennom året oppnevner vi også jurymedlemmer til ulike priser og stipender eller andre utvalg i foreningen. Du kan se en beskrivelse av våre verv her, og om du har ytterligere spørsmål kan du ta kontakt med administrasjonen.

Les mer og meld din interesse i dag!

Støtte til arrangering av musikkverk

NOPA fikk inn mange søknader da vi for første gang utlyste en støtteordning for arrangering av musikkverk i fjor, og mange gode prosjekter fikk støtte. Ordningen retter seg mot kor, korps, ensembler, orkestre og arenaer som produserer konserter. Målet med tilskuddet er at norsk musikk blir spilt inn og fremført – et viktig ledd i vårt arbeid for å øke norskandelen.Styret har nå vedtatt at ordningen videreføres og søknadsfrist for 2017 er
1. mars.

Les mer.
Mandag 13. februar kommer de flere av de mest talentfulle, erfarne og ambisiøse film- og mediakomponistene fra hele norden til De nordiske ambassadene i Berlin. Der skal de møtes og høre hverandre snakke om hvordan de har fått internasjonal suksess uten å miste sin nasjonale og regionale signatur.

De nominerte til THE HARPA AWARD blir presentert – blant dem finner vi Gaute Storaas, som er nominert for musikken til En mann ved navn Ove, og Bent Åserud og Geir Bøhren, som er nominert til Honour Award.

Du kan lese mer om programmet og melde din interesse på denne linken.
Til venstre: Knut Avenstroup Haugen og Ginge Anvik på HARPA 2016. Foto: Lasse W. Fosshaug

Ledig stilling i NOPA

Det er en ledig stilling som kommunikasjonsansvarlig med IKT-ansvar i NOPA. Kjenner du noen som kunne passe i stillingen? Tips dem om denne FINN-annonsen! Søknadsfrist er 15. februar.

Viktige søknadsfrister:

 
9. februar:       Fond for lyd og bilde, prosjektstøtte
15. februar:     Såkornmidler fra NOPA
18. februar:    
Norsk Viseforums Rævspark
1. mars:          Midler til jubileumstiltak Norsk komponistforening
1. mars:          Music Norway: Reisetilskudd
1. mars:          Støtte til arrangering av musikkverk
2. mars:          Det norske komponistfond
15. mars:        Fond for utøvende kunstnere

24. april:         Siste frist for å melde inn saker til generalforsamling i NOPA


Frem til 15. februar kan du også søke opphold i våre arbeidsboliger i perioden juli, august og september.  Klikk her for å komme til bookingsidene.

Var du på NOPA-seminar på Havna 16 - 18. januar?

I så fall vil vi veldig gjerne ha din tilbakemelding. Klikk her for å si din mening.

I 2017 er det hele 80 år sid­en forløperen til NOPA, Norsk Slagerkomponistforening, ble stiftet. I anledning jubileet har styreleder Ingrid Kindem skrevet en hilsen, som alle medlemmer skal ha fått i posten. Du kan lese hilsenen her, og jubileumsartikkelen som medlem Morten Lorentzen har skrevet her.

Foto: Anne Valeur.


                                                        
 
Facebook
Facebook
Website
Website
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
Instagram
Instagram
Vis denne e-posten i nettleseren

Copyright © 2017 NOPA, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp