Copy
Butlletí electrònic Associació Comerciants Llançà.
Veure al navegador

El butlletí electrònic de l'Associació de Comerciants de Llançà

COMPROMÍS

Amb aquesta paraula voldria dirigir-me a tots els comerciants/es de Llançà en aquest moment polític tant important per a tots nosaltres i pel país. El comerç és una eina necessària en el context d’un poble com el nostre. Per això us convido a tots a participar activament en aquesta nova etapa que ara començarà. 

Per un comerç digne i pròsper!


JOAN PACAREU I GRANOLLERS - President

FIRA DE L'ABAT

Per cinquè any consecutiu, i degut a l'èxit de l'edició anterior, l'Associació de Comerciants i l'Ajuntament de Llançà van organitzar els passats 4 i 5 de juliol la 5a Fira de l’Abat. L’activitat es concentrà als carrers principals del Casc Antic i va consistir en oferir tota una sèrie d’activitats pròpies d’un mercat medieval: parades, activitats i espectacles.

Cal destacar que enguany va ser el col•lectiu Sabors Catalans l’organitzador principal de la fira. A més, bona part dels comerços llançanencs van participar activament a la iniciativa tot oferint els seus productes al carrer.

Aquesta activitat va ser molt atractiva pels nostres residents i visitants i a la seva vegada, va servir per a dinamitzar el Casc Antic i la zona comercial de Llançà.
MUSIC & WINE

Seguint un dels principals objectius de l'Associació i de l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament de Llançà s'ha apostat un any més per oferir als residents i visitants de Llançà, sota el nom Music&Wine, un cicle de concerts amb tasts de vins de la DO Empordà i degustació de tapes a l’aire lliure elaborades pels bars-restaurants de Llançà per tal de dinamitzar els principals carrers comercials de La Vila i del Port i per posar en valor els vins del nostre territori. En aquest sentit, s'ha creat un excel•lent programa de concerts organitzat per diversos grups de música. Durant els mesos de juliol i agost, els vespres del dimecres a la Vila i dels dijous al Port s’ha pogut gaudir d’aquests concerts en els punts més emblemàtics de la ciutat.

Aquesta és una bona manera per a promocionar els vins  de la nostra zona sense que el visitant s’hagi de desplaçar al propi celler, tot combinant oci i enologia en un mateix espai.  A més, aquest any s’ha incorporat la tapa, les quals han estat fetes per una bona part dels bars-restaurants de Llançà, així doncs, el ventall d’empresaris locals que es poden beneficiar de les activitats és més ampli.


Per dur a terme aquest projecte s'han fet unes copes serigrafiades amb el logotip de l'Associació.
FIRA DEL MAR I DE L'ESCAMARLÀ DE LLANÇÀ

També per cinquè any consecutiu, els passats 29 i 30 d'agost es va celebrar a Llançà la 5ª Fira del Mar i de l’Escamarlà de Llançà. Aquesta activitat co-organitzada pel col·lectiu Sabors Catalans i l’Associació de Comerciants de Llançà i l’Àrea de Comerç del consistori llançanenc té l’objectiu d’oferir un cap de setmana ple d’activitats relacionades amb el mar.
 
Durant tot el cap de setmana hi va haver al Passeig Marítim i als carrers principals del Port de Llançà parades d’artesania i botiga al carrer per part dels comerciants de Llançà. També es van organitzar altres activitats paral·leles com espectacles infantils, visites guiades, cantada d’havaneres, etc.

Destaquem, com a activitat estrella el “Music & Wine” del dissabte al vespre,  degustació d’escamarlans de Llançà i vins del celler Hugasdebatlle de Colera i Setzevins d'Espolla, tot veient ballar els gegants de Llançà al ritme de les gralles. Aquesta activitat va superar totes les espectatives previstes i va comptar amb un èxit de participació. Això va ser possible gràcies a la col·laboració dels amics de la Colla del Ranxo.
 
Aquest esdeveniment va ajudar a la dinamització de la zona comercial del Port tot allargant la temporada turística.
"TASTA LLANÇÀ A MOSSEGADES" - RUTA DE TAPES

13 establiments de Llançà, en col•laboració amb l’Associació de Comerciants i l’Àrea de Turisme, Comerç i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Llançà, han proposat durant aquest estiu una ruta de tapes en la que per només 3€ es pot degustar una tapa i una beguda (canya o copa de vi).
 
Seguint la línia de l'edició anterior, s'ha tornat a activar el “TAPASSAPORT”, un passaport amb 4 caselles en blanc que, una vegada segellades per 4 bars diferents, genera un premi: una samarreta de l’estiu! Aquesta iniciativa ha tingut molt bona acceptació ja que s’han regalat 160 samarretes fet que comporta un consum de 700 tapes.
STREET FOOD

Per altra banda, enguany 
la nostra entitat va col•laborar en la primera edició del Street Food del passat 13 de juny, en el marc de les Jornades Gastronòmiques. Aquesta és una iniciativa dels restaurants de Llançà amb la col•laboració de l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Llançà, on el principal objectiu era oferir una activitat diferent i innovadora per promocionar la gastronomia local.

Aquesta activitat  va consistir en una oferta de 18 tapes a càrrec de 9 restaurants les quals anaven acompanyades  dels vins del Castell de Peralada i de la cervesa de la Mar d’Amunt.

Tot plegat va anar  acompanyat de música jazz i d’una posta en escena immillorable com és La Gola on es pot visualitzar el Port de Llançà i bona part de la costa de la Mar d’Amunt.

En total es van oferir més de 2.000 tapes i 1.500 copes de vi, superant les previsions inicials. 
TARGETA COMERÇ EMPORDÀ

Una targeta plena d’avantatges:
gratuïta, amb facilitats de pagament, sense haver de canviar de banc, amb informació al dia, amb moltes promocions i podent disposar de diners en efectiu als més de 7.000 caixers de “La Caixa”.

Promocions exclusives al municipi de Llançà al llarg d’aquest 2015: vals de descompte en llibreries, ampolles de vi, cava i cervesa, bunyols, bosses de roba de l’Associació de Comerciants, concerts i actes culturals de Llançà, tapes, samarretes de Llançà, etc.
EMPORDÀ CARD

A part de la targeta de pagament “Comerç Empordà”, l’Associació de Comerciants de Llançà està treballant per poder disposar, en breu, d’una targeta de fidelització “Empordà Card”. 

Aquesta targeta permet al client, a part de tenir descomptes per cada compra,  beneficiar-se gratuïtament de totes les campanyes, sortejos i promocions que pugui fer el comerç, l'Associació o el consistori. 

Per altra banda, és l’eina de fidelització pel comerç, l’hostaleria i les activitats econòmiques del municipi. El sistema aplicarà descomptes al client cada vegada que passi la targeta i li seran incorporats com a saldo en € virtuals per futures compres al mateix establiment. 

JORNADES DE FORMACIÓ

Durant aquest any 2015, l’Associació de Comerciants, en col•laboració amb l’Àrea de Turisme, Comerç i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Llançà, ha du a terme diversos cursos per empresaris i treballadors:

-    Cursos d’idiomes (francès i anglès) mitjançant l’escola Friends, escola especialitzada en idiomes i formada per un equip docent de professors/es nadius i especialitzats en l’ensenyament en diversos idiomes. Aquesta ha estat la tercera edició dels cursos que destaquen per comptar amb un índex de participació molt elevat: un total de 22 empresaris i/o treballadors s’han adherit als cursos i se’n mostren satisfets.

-   Altres cursos de formació per a empresaris i treballadors realitzats durant els mesos de març i abril per experts dels àmbits de la nutrició, la capacitació lingüística, marketing i comunicació en línia, i tenien com a objectiu la millora de la competitivitat del teixit empresarial del municipi. Volem destacar l’èxit de participació en tots els cursos, que han atret assistents provinents tant del municipi com de l’entorn de Llançà, així com l’elevada valoració rebuda per part dels assistents.

NOVA WEB I APP

Una de les principals novetats de l’Associació de Comerciants d’aquest any ha estat el llançament de la nova web (www.associaciocomerciantsllanca.cat) . Amb un disseny atractiu i fàcil de navegar, permet a l’usuari trobar l’establiment que està buscant en el menor temps possible. A part de tots els establiments associats, també s’hi poden trobar les principals novetats, el butlletí electrònic, documents d’interès, etc. 
 
Per altra banda, la nostra entitat ha col•laborat amb l’Àrea de Turisme, Comerç i Promoció Econòmica de Llançà en la creació d’una nova APP “Llançà Turisme”. Aquesta permet millorar l’acollida dels visitants i la comunicació de les principals novetats de Llançà als seus residents. Es tracta d’una App que inclou tota la informació necessària de Llançà disponible de manera gratuïta a les vostres botigues virtuals d’Apple i Android.
BREUS

* L’Associació de Comerciants col·labora en esdeveniments diversos que es duen a terme al llarg de l’any al nostre municipi (actes culturals, actes esportius, etc.). Destaquem:
- el suport donat en l’organització de la quarta edició del Festival Claca (festival d’arts escèniques al carrer) que va tenir lloc els dies 10, 11 i 12 de juliol al municipi de Llançà.
- la col·laboració anual amb les entitats que organitzen d’esdeveniments esportius que contribueixen a dinamitzar el municipi tant turísticament com comercialment: Unió Excusionista Llançanenca (“Marxa de Resistència 24 hores del Cap de Creus” i “Mitja Marató de l’Albera”), Club Bàsquet Grifeu (torneigs de bàsquet),  Club Esportiu Llançà (torneigs de fútbol) i Club Ciclista Llançà (Marxa de BTT)
 
* Visita la nostra web! www.associaciocomerciantsllanca.cat . Si encara no hi ets present o si vols actualitzar la informació del teu establiment, entra-hi, revisa-ho i envia’ns el que vulguis posar a associacio_comerciants_llanca@hotmail.es o truca al 972 38 08 55 (Oficina de Turisme).

* Troba'ns al facebook Associació de Comerciants de Llançà o  envia'ns el que vulguis que publiquem del teu establiment (ofertes, novetetats, etc.).
 
* Recorda que la seu de l’Associació de Comerciants de Llançà és a l’Oficina de Turisme situada al carrer Camprodon, 16-18, 972 38 08 55 o associacio_comerciants_llanca@hotmail.es. Per qualsevol tema relacionat amb el comerç al municipi, no dubtis en adreçar-t’hi.
NOUS SOCIS D’AQUEST 2015:            
PESCATURISME LLANÇÀ "COSTA MEDITERRÀNIA"
INSTAL·LACIONS PERE CLOS
HOTEL BERI
ELEKTRO COLL
COLL LAMPISTERIA
GALERIA D'ART CARLES BROS
Facebook
Facebook
Website
Website
Copyright © 2014 Associació de Comerciants de Llançà, Tots els drets reservats.

La nostra adreça de correu electrònic:
associacio_comerciants_llanca@hotmail.es

Donar-se de baixa    Actualitzar les preferències de subscripció

Email Marketing Powered by Mailchimp