Copy
Butlletí electrònic Associació Comerciants Llançà.
Veure al navegador

El butlletí electrònic de l'Associació de Comerciants de Llançà

Benvolguts comerciants,

Avui rebreu el butlletí que resumeix les activitats de l'Associació d'aquest 2014. Crec que hem fet molt bona feina i aconseguit les fites previstes des de l'Assamblea. Segur que podríem fer més i més ben fet, però us asseguro que fer coses no és fàcil i que fem tot el que podem i de la millor manera possible per la bona feina del col·lectiu.

Sé que és difícil tenir temps per dedicar-vos a una altra activitat que no sigui la vostra feina diària però, i ho dic per pròpia experiència, hem de fer un esforç ja que el que ens fa tirar endavant és fer les coses entre tots. Per tant, us demanaria que us involucréssiu una mica més amb l'associació, aportant el vostre granet de sorra. Som una junta veterana i l'associació necessita cares, idees i propostes noves.

La imatge del col·lectiu ha de ser una imattge jove i dinàmica i amb pensaments més ajustats a la realitat del comerç d'avui. Animeu-vos a participar i a ajudar, a aportar idees i solucions.  No deixeu que aquest grup esdevingui rutinari i antiquat. El futur és dels joves empresaris, botiguers i emprenedors amb la mirada posada en la millora del nostre teixit comercial. Feu propostes, sigueu actius i altruistes...al cap i a la fi, treballarem per vosaltres.

Amics, no em vull allargar més, però m'agradaria que el comerç de Llançà fos un referent de totes les associacions d'aquest país que, a poc a poc, anem construïnt entre tots.

BONES FESTES I MILLOR 2015!

FIRA DE L'ABAT

Per quart any consecutiu, i degut a l'èxit de l'edició anterior, l'Associació de Comerciants i l'Ajuntament de Llançà van organitzar els passats 5 i 6 de juliol la 4a Fira de l’Abat. L’activitat es concentrà als carrers principals del Casc Antic i va consistir en oferir tota una sèrie d’activitats pròpies d’un mercat medieval: parades, activitats i espectacles.

Cal destacar que enguany va ser el col•lectiu Sabors Catalans l’organitzador principal de la fira. A més, bona part dels comerços llançanencs van participar activament a la iniciativa tot oferint els seus productes al carrer.

Aquesta activitat va ser molt atractiva pels nostres residents i visitants i a la seva vegada, va servir per a dinamitzar el Casc Antic i la zona comercial de Llançà.
MUSIC & WINE

Seguint un dels principals objectius de l'Associació i de l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament de Llançà s'ha apostat un any més per oferir als residents i visitants de Llançà, sota el nom Music&Wine, un cicle de concerts amb tasts de vins de la DO Empordà i degustació de tapes a l’aire lliure per tal de dinamitzar els principals carrers comercials de La Vila i del Port i per posar en valor els vins del nostre territori. En aquest sentit, s'ha creat un excel•lent programa de concerts organitzat per diversos grups de música. Durant els mesos de juliol i agost, els vespres del dimecres a la Vila i dels dijous al Port s’ha pogut gaudir d’aquests concerts en els punts més emblemàtics de la ciutat.

Per dur a terme aquest projecte s'han fet unes copes serigrafiades amb el logotip de l'Associació i diversos concerts a l'aire lliure.
FIRA DEL MAR I DE L'ESCAMARLÀ DE LLANÇÀ

També per quart any consecutiu, els passats 30 i 31 d'agost es va celebrar a Llançà la 4ª Fira del Mar i de l’Escamarlà de Llançà. Aquesta activitat co-organitzada pel col·lectiu Sabors Catalans i l’Associació de Comerciants de Llançà i l’Àrea de Comerç del consistori llançanenc té l’objectiu d’oferir un cap de setmana ple d’activitats relacionades amb el mar.
 
Durant tot el cap de setmana hi va haver al Passeig Marítim i als carrers principals del Port de Llançà parades d’artesania i botiga al carrer per part dels comerciants de Llançà. També és van organitzar altres activitats paral·leles com degustació del vi del Celler HugasdeBatlle de Colera, cantada d’havaneres, etc.

Com a principal novetat, destaquem l’activitat del dissabte al vespre “Music & Wine”,  degustació d’escamarlans de Llançà i vins d’Empordàlia tot escoltant un concert de jazz d’Equinox Trio. Aquesta activitat va superar totes les espectatives previstes i va comptar amb un èxit de participació. Això va ser possible gràcies a la col·laboració dels amics de la Colla del Ranxo.
 
Aquest esdeveniment va ajudar a la dinamització de la zona comercial del Port tot allargant la temporada turística.
RUTA DE TAPES "TASTA LLANÇÀ A MOSSEGADES"

14 establiments de Llançà, en col•laboració amb l’Associació de Comerciants i l’Àrea de Turisme, Comerç i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Llançà, han proposat durant aquest estiu una ruta de tapes en la que per només 3€ es pot degustar una tapa i una beguda (canya o copa de vi).
 
La principal novetat d’aquest any ha estat el “TAPASSAPORT”, un passaport amb 4 caselles en blanc que, una vegada segellades per 4 bars diferents, genera un premi: una samarreta de l’estiu! Aquesta iniciativa ha tingut molt bona acceptació ja que s’han regalat 250 samarretes fet que comporta un consum de 1000 tapes.
TARGETA COMERÇ EMPORDÀ

Una targeta plena d’avantatges:
gratuïta, amb facilitats de pagament, sense haver de canviar de banc, amb informació al dia, amb moltes promocions i podent disposar de diners en efectiu als més de 7.000 caixers de “La Caixa”.

Promocions exclusives al municipi de Llançà al llarg d’aquest 2014: esmorzars, vals de descompte en llibreries, ampolles de vi, bosses de roba de l’Associació de Comerciants, concerts i actes culturals de Llançà, ampolles de cervesa, ampolles de vermut, arrós de Pals, etc.
JORNADES DE FORMACIÓ

Durant aquest any 2014, l’Associació de Comerciants, en col•laboració amb l’Àrea de Turisme, Comerç i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Llançà, ha du a terme diversos cursos per empresaris i treballadors:
-    Cursos d’idiomes (francès, anglès i alemany) mitjançant l’escola Friends, escola especialitzada en idiomes i formada per un equip docent de professors/es nadius i especialitzats en l’ensenyament en diversos idiomes. Aquesta ha estat la segona edició dels cursos que destaquen per comptar amb un índex de participació molt elevat: un total de 38 empresaris i/o treballadors s’han adherit al curs i se’n mostren satisfets.
-    Curs de tast de vins: curs va dirigit a professionals del sector del comerç, el turisme i l’hostaleria dividit en tres tallers tres tallers independents impartits la nova sala de tast ubicada a la Casa del Pintor J.Martínez Lozano. Objectiu: conèixer millor els vins de l’Empordà, els vins catalans i els vins de la resta del món, inclosos els de l’Estat espanyol. Participació: 30 persones.

- Tallers de facebook: segona edició del Curs de Facebook per a empreses. Aquest curs ha estat conduït per la llançanenca Anna Carbonell, una experta en el màrqueting digital del nostre país i ha comptat amb 10 participants.
ACTUALITZACIÓ DE LA GUIA COMERCIAL

Seguint la línia marcada per l’Associació de Comerciants al llarg dels anys, enguany aquesta entitat continua amb la difusió de la identitat corporativa pròpia de l’associació sota el concepte de singularització mitjançant l’actualització de la Guia Comercial editada l’any 2009. En aquesta hi ha representats i situats els diferents establiments que formen part de l’Associació.
BREUS

* L’Associació de Comerciants col·labora en esdeveniments diversos que es duen a terme al llarg de l’any al nostre municipi (actes culturals, actes esportius, etc.). Destaquem:
- el suport donat en l’organització de la tercera edició del Festival Claca (festival d’arts escèniques al carrer) que va tenir lloc els dies 11, 12 i 13 de juliol al municipi de Llançà.
- la col·laboració anual amb les entitats que organitzen d’esdeveniments esportius que contribueixen a dinamitzar el municipi tant turísticament com comercialment: Unió Excusionista Llançanenca (“Marxa de Resistència 24 hores del Cap de Creus” i “Mitja Marató de l’Albera”), Club Bàsquet Grifeu (torneigs de bàsquet) i Club Esportiu Llançà (torneigs de fútbol)
 
* Adjuntem l’estat de comptes de l’Associació de Comerciants de Llançà a data 31/10/2014. Clica aquí.
 
* Visita la nostra web! www.associaciocomerciantsllanca.cat . Si encara no hi ets present o si vols actualitzar la informació del teu establiment, entra-hi, revisa-ho i envia’ns el que vulguis posar a associacio_comerciants_llanca@hotmail.es o truca al 972 38 08 55 (Oficina de Turisme).

* Troba'ns al facebook Associació de Comerciants de Llançà o  envia'ns el que vulguis que publiquem del teu establiment (ofertes, novetetats, etc.).
 
* Recorda que la seu de l’Associació de Comerciants de Llançà és a l’Oficina de Turisme situada al carrer Camprodon, 16-18, 972 38 08 55 o associacio_comerciants_llanca@hotmail.es. Per qualsevol tema relacionat amb el comerç al municipi, no dubtis en adreçar-t’hi.
NOUS SOCIS D’AQUEST 2014:            
SA TROCA
PUNT DIGITAL
TRAVÉ FRUITS SECS
REGALS MAR
MARIBEL BOUTIQUE
LLANÇÀ APOTHECARY
Facebook
Facebook
Website
Website
Copyright © 2014 Associació de Comerciants de Llançà, Tots els drets reservats.

La nostra adreça de correu electrònic:
associacio_comerciants_llanca@hotmail.es

Donar-se de baixa    Actualitzar les preferències de subscripció

Email Marketing Powered by Mailchimp