Copy
Facebook
Twitter
LinkedIn
Google Plus
YouTube

Travel Management Report

ΙΑΤΑ: Αύξηση των τιμών

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της ΙΑΤΑ υπάρχει πολύ μεγάλη ζήτηση για αεροπορικές θέσεις η οποία υπερκαλύπτει την προσφορά.Τα στοιχεία δείχνουν ότι σε ετήσια βάση έχουμε αύξηση στη ζήτηση θέσεων 7.4% και αύξηση στην προσφορά θέσεων 5.6%. Έτσι ο μέσος δείκτης πληρότητας των αεροσκαφών (L.F. load factor) είναι στο 78% και σε κάποιες περιοχές ξεπερνάει και το 85%!!! Αναλυτικά έχουμε για τα δρομολόγια εντός ΗΠΑ LF 86%, Κίνα LF 83.4%, Ινδία 80.3% Λατινική Αμερική LF 79.5% και Ευρώπη LF 79.0%. Η υψηλή πληρότητα θα ενταθεί τους καλοκαιρινούς μήνες και σε συνδυασμό με την αυξητική τάση των τιμών του πετρελαίου οδηγεί στην βεβαιότητα ότι οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων σε κάποιες περιοχές θα αυξηθούν περισσότερο την επόμενη καλοκαιρινή περίοδο.
 
Μάθετε Περισσότερα

Etihad Airways: Νέα Α380 για Heathrow

Η Etihad Airways από 1η Μαΐου έχει εισαγάγει το δεύτερο αεροσκάφος Α380 στο δημοφιλές δρομολόγιο Abu Dhabi προς Λονδίνο Χίθροου. Τα νεότερα αεροσκάφη Α380 της Etihad Airways πραγματοποιούν δύο από τις τρεις καθημερινές πτήσεις προς το Λονδίνο και οι νέες καμπίνες τους προσφέρουν ένα πρωτοφανές επίπεδο πολυτέλειας, χώρο και ιδιωτικότητα στην πιο ιδιαίτερα διαμορφωμένη καμπίνα.

Συνοπτικά, το σύνολο των 70 Business Studios βρίσκονται στο ανώτερο κατάστρωμα του Α380 και όλα προσφέρουν άμεση πρόσβαση στο διάδρομο και ένα πλήρως επίπεδο κρεβάτι. Ακόμα, το κύριο κατάστρωμα διαθέτει 417 Economy Smart καθίσματα, τα οποία παρέχουν βελτιωμένη άνεση με ένα μοναδικό «σταθερής πτέρυγας» προσκέφαλο σε κάθε κάθισμα, με ρυθμιζόμενη οσφυϊκή υποστήριξη, και το πλάτος του καθίσματος του είναι σχεδόν 19 ίντσες. Τέλος, το Α380 διαθέτει 
υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας και Wi-Fi με USB και σημεία τροφοδοσίας σε κάθε κάθισμα.

 
Κρατήστε Θέσεις

Qatar: Νέα δρομολόγια για Αθήνα

Η Qatar Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας του Κατάρ, θα ενισχύσει τις πτήσεις της προς Αθήνα από Ντόχα με τη μόνιμη προσθήκη μιας τρίτης πτήσης. Η πτήση θα ξεκινήσει καθημερινά από την 1η Ιουνίου και θα αυξήσει τον αριθμό των εβδομαδιαίων πτήσεων προς την ελληνική πρωτεύουσα από 14 σε 21 την εβδομάδα. Η διαδρομή Αθήνα-Ντόχα θα πραγματοποιηθεί από αεροσκάφη Airbus 320, A321 και A330. Με αυτή την αλλαγή έχετε περισσότερες επιλογές στις πτήσεις και τα δρομολόγια για τα ταξίδια σας προς την Doha.

 
Κρατήστε Θέσεις

Alitalia - Etihad

Η συνεργασία μεταξύ της Alitalia και της Etihad Airways έχει γίνει πραγματικότητα. Η Alitalia μαζί με την Etihad Airways σας μεταφέρουν μακρύτερα, χάρη σε ένα ολοκληρωμένο δίκτυο, ευρύτερο και πιο αποτελεσματικό: 168 προορισμοί σε πέντε ηπείρους, νέες απευθείας πτήσεις από τη Ρώμη και το Μιλάνο στην Κίνα, νέες συνδέσεις με την Ασία, την Αυστραλία, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή μέσω του κόμβου του Αμπού Ντάμπι, περισσότερες πτήσεις και νέους προορισμούς στην Αμερική.

Επίσης, με αυξημένο συνολικό στόλο 227 αεροσκαφών και νέες αναβαθμισμένες υπηρεσίες 5 αστέρων η συνεργασία Alitalia και Etihad Airways αναβαθμίζουν την ποιότητα των πτήσεών τους. Απευθυνθείτε στους εξειδικευμένους συμβούλους επαγγελματικού ταξιδίου της εταιρείας μας για περισσότερες πληροφορίες.


 
Ενημερωθείτε Τώρα

Turkish: Νέα δρομολόγια Αθήνα - Κωνσταντινούπολη

Καθώς, ο εισερχόμενος τουρισμός της Ελλάδας αυξάνεται σημαντικά για την περίοδο του καλοκαιριού 2015, με πολλές αεροπορικές εταιρείες να προσθέτουν νέες πτήσεις έτσι και η Turkish Airlines αυξάνει την συχνότητα των δρομολογίων της από 21 σε 28 την εβδομάδα από και πρός την Κωσταντινούπολη. Οι πτήσεις καλύπτουν ολόκληρη την καλοκαιρινή περίοδο και ξεκινούν στις 22 Ιουνίου και θα διαρκέσουν έως τις 10 Οκτωβρίου. Θα αποτελούνται από δύο πρωινές,  μία απογευματινή και μία βραδινή πτήσεις από Αθήνα για Κωνσταντινούπολη. Έτσι, οι επιβάτες επωφελούνται από τις πτήσεις  που τους προσφέρουν περισσότερες επιλογές και ευελιξία στην ώρα και στις τιμές.  
 
Κρατήστε Θέσεις
Copyright © 2015 Kyvernitis SA, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences