Copy
Nieuwsflits september 2014
Open de nieuwsbrief in je browser
Share
Tweet
Share
Forward

Nieuwe website

Met dank aan de liefdevolle sponsoring van PrePaid Union, is onze compleet nieuwe website sinds deze week online. Met bijvoorbeeld een nieuw jasje, nieuwe indeling en nieuwe content. Waar je meer vindt over waarom honger, onze investeerders ontmoet of kunt zien hoe je in actie kunt komen.

Kom je nog foutjes tegen? Spelfouten, verkeerde links of lege pagina's? Laat ons dat dan weten! De beste vondst belonen we met een inspiratie tegeltje.

Van de oude website hebben we dus afscheid genomen. Veel dank aan Cimon, die jarenlang de oude website verzorgde.

Nieuwe website

Bekijk de website
Vacature
Gezocht: een creatief multimediaal talent als tijdelijk medewerker communicatie. Als zwangerschapsvervanging verzorg je van eind oktober 2014 tot april 2015 de online en offline communicatie van The Hunger Project. Bekijk de vacature

Actie: Lysan van Winden

Lysan van Winden is zangpedagoog en geeft een vast bedrag per les en verkochte cd aan The Hunger Project. En bij uitvoeringen staat er een potje. “The Hunger Project helpt mensen om zichzelf te helpen. Zelfstandigheid is voor mij heel belangrijk, dat heb ik zelf ook gedaan met mijn zangpraktijk. Niet betuttelen, maar mensen in hun waarde laten en respecteren wie ze zijn." Lees het portret van Lysan

The Hunger Project is trots om te worden gesteund door:

2015FESTIVAL

Op 5 en 6 september is het weer tijd voor het jaarlijkse 2015FESTIVAL in IJlst. Centraal dit jaar staat Millenniumdoel 6: het bestrijden van malaria, hiv/aids en andere ziektes.

Naast de Millenniumloop is er dit jaar voor de tweede keer een Millenniumtocht. De zaterdag wordt afgetrapt met een speciaal goed nieuws programma over de Millenniumdoelen en opening door minister Liliane Ploumen. The Hunger Project is uiteraard ook aanwezig, met klamboelounge, een foto-actie voor Vrouwencondoomdag, seksuele voorlichting in Malawi-stijl en een juichteam.

Kom je ook langs? Lees meer over het 2015FESTIVAL

Investeerder: Wietse Nieuwenhuis

Wietse Nieuwenhuis is directeur van Inbak en sinds 2012 betrokken bij ondernemersgroep Katakle."Noodhulp is ook waardevol, maar bij The Hunger Project draait het allemaal om structurele verbetering. De organisatie geeft de mensen geen cadeautjes maar een steun in de rug zodat zij het zelf kunnen doen." Lees het portret van Wietse

Run for The Hunger Project
Zondag 2 november is het weer zover. Rennen en wandelen voor Benin tijdens de 8e Run for The Hunger Project in het Olympisch Stadion in Amsterdam De voorbereidingen zijn in volle gang en de inschrijving is geopend. Ren je mee? Lees verder.

 
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Pinterest
The Hunger Project | Korte Elisabethstraat 19-21 | 3511 JG Utrecht | T 030 233 53 40
Postbus 1546 | 3500 BM Utrecht | info@thehungerproject.nl | www.thehungerproject.nl 
NL69 TRIO 0254 7828 76

Blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden over honger en armoede via onze THP Weekly
Wil je je afmelden voor de nieuwsbrief? Klik dan op deze link.

Email Marketing Powered by Mailchimp