Copy
Logo Steunpunt Opleidingsscholen

Uitnodiging landelijk congres Steunpunt Opleidingsscholen 2 juni 2015

Samen sterker: duurzame samenwerking binnen opleidingsscholen


Op 2 juni vindt het landelijke congres van het Steunpunt Opleidingsscholen plaats op Landgoed Zonheuvel te Doorn. Een middagconferentie speciaal voor vertegenwoordigers van (academische) opleidingsscholen en vertegenwoordigers van scholen en lerarenopleidingen die zich bezighouden met de ontwikkeling als lerende organisatie. De middag heeft een interactief programma en bevat vele inspirerende workshops rondom actuele en inhoudelijke thema’s.

Gezocht!

Gedurende de praktijksessies krijgen verschillende opleidingsscholen uit het po en vo de mogelijkheid om hun good practice te presenteren aan andere opleidingsscholen. Er zijn nog een paar laatste ‘praktijk in beeld’ plekken te vergeven. Meld uw project nu aan door tijdens uw inschrijving op www.deelnameregistratie.nl het onderwerp van uw good practice in te vullen.

Programmalijnen

Tijdens de sessierondes staan de volgende inhoudelijke thema’s rondom de samenwerking binnen opleidingsscholen centraal:

kwaliteit en effectiviteit samen opleiden
verbinding samen opleiden - HR
praktijkonderzoek
begeleiden (lesgeven, onderzoek) en beoordelen van studenten
werkplekcurricula
werving (duale) studenten

Tijdschema

13.00 – 13.30 Ontvangst met koffie en thee
13.30 – 13.40 Welkom door dagvoorzitter Peter Heerschop en opening door vice-voorzitter PO-Raad Simone Walvisch  
13.40 – 14.30 Pitches & paneldiscussie
14.30 – 14.45 Pauze
14.50 – 15.40 Ronde 1: Thema- en ‘praktijk in beeld’-sessies
15.40 – 15.55 Pauze
15.55 – 16.45 Ronde 2: Thema- en ‘praktijk in beeld’-sessies
16.45 – 17.15 Afsluiting met voorzitter VO-raad Paul Rosenmöller
17.15 – 18.30 Borrel & broodje

Praktische informatie

Kosten:
Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden:
U kunt zich online aanmelden via www.deelnameregistratie.nl tot 26 mei 2015 of totdat het maximum aantal deelnemers voor het congres is bereikt.

Maak uw aanmelding definitief met de knop ‘OK+VERZEND’ onderaan stap 5. U ontvangt vervolgens per mail uw inschrijfbevestiging en uw deelnameregistratie account waarmee u zelf online uw inschrijving kunt bekijken, wijzigen of annuleren.

Workshops reserveren:
Op dit moment wordt nog hard gewerkt aan het workshopprogramma. Alle ingeschreven deelnemers ontvangen persoonlijk bericht zodra de sessies beschikbaar zijn. Zij kunnen dan online hun sessiekeuze toevoegen aan hun bestaande inschrijving.

Informatie:
Voor informatie over uw inschrijving kunt u bellen met de deelnameregistratie 036-5331941 (10.00-12.00 uur) of mailen naar povo@deelnameregistratie.nl.Steunpunt Opleidingsscholen - een steunpunt van, voor en door opleidingsscholen dat bijdraagt aan de professionalisering van leraren, de ontwikkeling van scholen en het versterken van schoolbesturen in het primair en voortgezet onderwijs –
Bezoek onze webite www.steunpuntopleidingsscholen.nl
U ontvangt deze mail omdat u een relatie bent van Steunpunt Opleidingscholen. Klik hier om uw af te melden.