Copy
logo Burocad
Kies jij ook voor Burocad?
Bekijk online

Val op, kies wijs

Kiezen, daar draait het deze tijden allemaal om. Niet alleen in het stembureau, maar ook daarnaast wil je jouw klanten laten kiezen voor jouw bedrijf of product. Daarom is het belangrijk dat jouw boodschap opvalt tussen de rest. Hoe kan je dit nu het best aanpakken?
Kies maar

Laat zien dat je anders bent dan de rest tijdens deze verkiezingsperiode. Waarom je kiezers niet overtuigen met verrassend drukwerk? Een glanzend accent, een speciale vorm of een opvallende papiersoort, er zijn talloze manieren om de show te stelen met je drukwerk. Aan jou de keuze. Lees ook onze blog voor nog meer tips!


>> BLOG!!
Gekozen worden

Klanten worden overrompeld met informatie. Ga voor een unieke touch in jouw campagne en win klanten. Met een gepersonaliseerde mailing bijvoorbeeld, of een opvallend uithangbord. Of wat dacht je van originele autostickers? Zorg voor een tikkeltje meer door jouw drukwerk te doen shinen.
Kies Burocad

Vragen over materiaal, opdruk of uitwerking? Daag onze print experts en product designers uit om jouw idee om te zetten in een leuk concept. Zij helpen je graag om de juiste keuzes te maken zodat jouw project een succes wordt!
Let's meet & match >>
Inspiratiehoek:
Beachvlaggen
Bierviltjes
Snoepjes
Autostickers
Meerluikfolders
Display
Lifesizers
Mobiele stand
Schrijfwaren
Ontdek onze nieuwste realisaties >>

Copyright © 2019 Burocad, All rights reserved.