Copy
Eventdrukwerk
Bekijk online

Hier is dat feestje!

Organiseer jij binnenkort een event, feest of festival? Dan is het uitkiezen van het gepaste drukwerk een belangrijke stap. Er zijn talloze manieren om jouw event goed te promoten. Wij helpen je graag de juiste match te vinden tussen je campagne en je doelpubliek. Want een geslaagd event, daar gaan we voor!
Let's meet & match >>
Eventdrukwerk

Hoe kan je jouw event in de kijker plaatsen? Denk aan affiches, spandoeken, automagneten, flyers, vlaggen... de mogelijkheden zijn eindeloos. In ons blog geven we je enkele voorbeelden om jouw event te doen slagen!


!>> BLOG!!
Op pad met Jong VKW Classic

Onlangs mochten wij de allereerste Jong VKW Classic aankleden. 18 teams namen het tegen elkaar op in een tweedaagse klassieke autorally. Burocad zorgde voor ontwerp en aankleding van o.a. routeboeken, automagneten, petjes... Zo werd het een onvergetelijk event.


  MEER INFO 
Feestje met award!

HOERA! Vorige week heeft de Xerox Iridesse de meest prestigieuze prijs gewonnen in de printing industrie: de EDP award! Een prachtige beloning voor onze topprinter die met haar speciale effecten zoals transparant, goud, zilver en metallic de mooiste drukwerken aflevert.


  MEER INFO 
Inspiratiehoek eventdrukwerk:
Beachvlaggen
Automagneten
Lanyards
Displays
Draagtasjes
Notitieboekjes
Ontdek onze nieuwste realisaties >>

Copyright © 2019 Burocad, All rights reserved.