Copy
logo Burocad
Opening Printsalon Brugge
Bekijk online

Wij hebben er een vestiging bij!

Met trots kondigen wij onze nieuwe Printsalon vestiging in Brugge aan. De vierde in België! Zo zijn we optimaal bereikbaar voor onze klanten in België. En kunnen we bovendien inspelen op de behoefte aan meer face-to-face contact. Ook in jouw regio zal je het voordeel hebben van een servicepunt in de buurt.

Printsalon Brugge is dus vanaf nu een nieuwe uitvalsbasis voor de Burocad-group. op die manier kunnen we de vraag naar snelle service en flexibiliteit ook in de toekomst beantwoorden. We nemen je dan ook graag op in onze mailinglijst van Printsalon nieuwsbrieven.

Aan onze dagelijkse samenwerking zal niets veranderen. Je vertrouwde contactpersonen blijven allemaal op post, ze krijgen er bovendien nog een aantal ervaren collega's bij. Samen kijken we ernaar uit om je beter dan ooit te kunnen bijstaan met al je projecten, klein of groot!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je ons nieuwe stekje bewonderen? Dan ben je van harte welkom in de Koningin Astridlaan 97/11, te 8200 Sint-Michiels Brugge.

Veel enthousiaste groeten,
Team Brugge
Let's meet!

Copyright © 2019 Burocad, All rights reserved.