Copy
http://www.stopecocide.nl
View this email in your browser

Beste <<Voornaam>>,

Allereerst wensen we jou een heel gezond en gelukkig nieuwjaar toe!
We staan even stil bij het feit dat het op alle gebieden heftige tijden zijn op het moment. We hopen dan ook dat 2017 het jaar zal worden waarin er grote doorbraken zullen plaatsvinden. Erkenning van de rechten van de Aarde bijvoorbeeld. Wij blijven ons, misschien nu wel meer dan ooit, inzetten hiervoor d.m.v. het bekendmaken van ecocide wetgeving als één van de oplossingen voor de grootschalige vernietiging van de natuur.

Om het jaar goed te beginnen, willen we je graag uitnodigen voor de Vrijheidslezing van Polly Higgins in de BalieTijdens deze editie van de Vrijheidslezing staan we stil bij de samenhang tussen ecocide, mensenrechten, duurzaamheid en vrijheid. Wees welkom en laat je inspireren door o.a. Schotse advocate -en tevens hoofdspreker van de avond- Polly Higgins, geograaf-criminoloog Tim Boekhout van Solinge, Special Assistant van de president bij het Internationaal Strafhof Philipp Ambach en zangeres Lilian Vieira. Voertaal: Engels. 
 
Datum: zondag 15 januari
T
ijd: 20.00 uur 
Locatie: 
De Balie, Kleine-Gartmanplantsoen 10 
1017 RR Amsterdam
Koop hier je ticket voor de Vrijheidslezing in de Balie!
Ben je 'Vriend van Stop Ecocide'? Dan krijg je van ons binnen een paar dagen een extra email-uitnodiging voor de speciale borrel die wij organiseren voorafgaand aan de Vrijheidslezing. Houd je email dus goed in de gaten!
Ben je nog geen 'Vriend van Stop Ecocide'? Dat kan al vanaf €10,- per jaar!
Dit biedt jou de volgende voordelen:

- Gratis toegang tot borrels/netwerkavonden inclusief 2 gratis drankjes
- Uitnodigingen voor open brainstormsessies tesamen met medewerkers van de Stichting.
- Minimaal 25% korting op events georganiseerd door Stichting Stop Ecocide
- Gratis vel met promotiestickers

De makkelijkste manier om vriend van Stop Ecocide te worden is om via onze website minimaal €10,- naar ons over te maken o.v.v. 'Vriend Stop Ecocide +emailadres'. Je ontvangt dan binnen enkele werkdagen een bevestiging van jouw vriendschap met ons :-).

Word nu 'Vriend van Stop Ecocide'!
NB: Wij hebben een ANBI status. Dat betekent dat je giften kunt aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.
Tot slot willen wij graag van deze gelegenheid gebruik maken om al onze vaste en eenmalige donateurs, onze online-supporters en onze vrijwilligers heel hartelijk te bedanken. Het is dankzij de goede wil van een ieder van jullie dat we erin slagen om ons te blijven inzetten voor het beschermen van de Aarde. Onze dank is groot!!
Hartelijke groet,
namens ons allemaal,
Katy Olivia van Tergouw
Directeur Stichting Stop Ecocide
Copyright © 2017 Stop Ecocide, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp