Copy
TTY Porin uutiskirje
Avaa kirje selaimessa. 


Hakuaika 15.3.-5.4.2017 -

Toteuta potentiaalisi!

Suorita DI-tutkinto joustavasti työn ohessa!

TTY Porin tarjoama
Johtamisen ja tietotekniikan DI-tutkinto on maisteriohjelma, johon voivat insinöörin, tekniikan kandidaatin tai muun alemman korkeakoulututkinnon suorittaneet hakea. 

Opiskelu on mahdollista suorittaa työn ohessa monimuoto-opetuksena, jolloin lähipäivien määrä on vähäinen ja opiskelu on suurelta osin ajasta ja paikasta riippumatonta. Monilla kursseilla on käytössä opetusvideoita, jotka ovat saaneet paljon positiivista palautetta. Esim. matematiikan opinnoissa videot ovat oivallinen keksintö, sillä opiskelija voi aina tarvittaessa käydä tarkistamassa epäselvän kohdan opetuksessa videolta uudestaan.
Lue lisää työn ohessa opiskelusta!
Mikä tekee TTY Porista niin suositun?
Mikä tekee TTY Porista niin suositun?
Eihän täältä puutu enää mitään muuta kuin Sinä!

Ilmoittaudu tästä 20.3. mennessä!

Saat sähköpostilla kutsun ja linkin webinaariin!

Virheitä ei kannata pelätä -

Matematiikkaa oppii tekemällä!


Matematiikan lehtorit Juha Tanttu ja Frank Cameron yhdistävät opetuksessaan sujuvasti verkko-opintoja ja perinteistä kontaktiopetusta. Mahdollisuus etäopiskeluun on monelle tärkeä kriteeri opiskelupaikkaa valitessa, eivätkä Tanttu ja Cameron ole säästelleet vaivaa kehittäessään matematiikan monimuoto-opetuksesta aidosti toimivaa niin tekniikan kuin sisällönkin osalta.
Lue lisää matikan opetuksesta!

Opiskelijat bloggaavat!

Viime syksynä kolme uutta opiskelijaa aloittivat TTY Porin bloggareina ja he ovat ehtineet kertoilla opiskeluistaan jo jonkin verran. Kuinka opiskelut etenevät, millaista arki on ja mitä tuntemuksia eri oppiaineet herättävät. Lue opiskelijoiden arjesta blogista!

Opiskelijat kertovat
Facebook
Facebook
Website
Website
LinkedIn
LinkedIn
Copyright © 2017 TTY Pori, Kaikki oikeudet pidätetään.


Poista minut tilauslistalta    Päivitä uutiskirjeen tilaustietosi 

Email Marketing Powered by Mailchimp