Copy

Twee stappen Vooruit!

Beste <<Voornaam>>,

Zo vlak voor de zomer zetten we twee stappen vooruit. Twee mooie stappen en die delen we graag met jullie! Een extra lange, extra leuke nieuwsbrief. Graag kondigen we ook onze informatie bijeenkomst aan waarvoor je je kan aanmelden. Lees verder! 

De eerste stap, het pensioenakkoord!

Vrijdag 12 juni kwamen het kabinet, werkgevers en vakbonden met een uitwerking van hun vorig jaar gesloten pensioenakkoord. Ze moesten alleen nog instemming vragen aan hun achterban. Nu op 4 juli ook de FNV-leden hebben ingestemd, kan minister Koolmees de uitgewerkte pensioenplannen met de Tweede Kamer bespreken. Een positieve stap want het nieuwe pensioenstelsel is toekomstbestendig, transparanter en individueler ingericht.

Hieronder de tijdlijn van het te volgen pad
 

Wat betekent het pensioenakkoord voor mij?

Dat er bij invoering van nieuwe pensioenwetgeving voor iedereen veel gaat veranderen op het gebied van deze belangrijke arbeidsvoorwaarde is wel duidelijk. Omdat wij jou graag goed informeren komen wij met een speciale informatiebijeenkomst waar jij als gewaardeerde klant van Pensioen-Coaching zonder kosten aan kunt deelnemen. 

Lezing Pensioenakkoord! 

Nu het licht op groen is gesprongen is dit voor ons het juiste moment om jullie mee te gaan nemen in dit verhaal. Want een goede voorbereiding en kennis zorgt ervoor dat jij straks op tijd klaar bent voor de toekomst. Wij gaan dit doen middels een informatiebijeenkomst op een mooie locatie, namelijk in het Textiel museum gelegen achter ons kantoor in Tilburg. Op die plek worden door onze vaste spreker Mr. Dr. Gerard Staats (Universitair Docent Fiscaal Pensioenrecht Universiteit van Tilburg) en Alfred van den Dobbelsteen alle losse draadjes samengeweven tot een mooi resultaat. Tijdens deze bijeenkomst gaan we je bijpraten over wat dit akkoord voor jou gaat betekenen. Op een laagdrempelige, interactieve en verhelderende wijze. Dit wil je niet missen!

Meld je aan!
Details
Datum: dinsdag 22 september
Locatie: Textiel Museum Tilburg
Adres: Goirkestraat 96

Ontvangst: 15:30 uur
Presentatie: 16:00 tot 17:30 uur
Kleine borrel / Napraten tot 18.00 uur

De tweede stap Vooruit, uitbreiding!

Per 1 juli hebben wij binnen Pensioen-Coaching ook een mooie stap kunnen zetten. Per die datum hebben wij Gert-Jan Vos kunnen toevoegen aan ons team. Gert-Jan gaat ons de komende periode helpen met onze online zichtbaarheid, communicatie en klant-en partnerbetrokkenheid. Gert-Jan is voor ons al een bekend gezicht en wij zijn erg blij met deze mooie stap. 

 

Volgende week voorlopig laatste nieuwsbrief!

Volgende week ontvangen jullie onze voorlopig laatste informatie e-mail voor de zomer. En deze wil je niet missen. Houd je e-mail in de gaten! 

 

Vragen? Opmerkingen? Reacties? Afspraak?
info@pensioen-coaching.nlJohan - Paul - Alfred
Maja - Jeannette - Gert-Jan
Facebook
Facebook
Website
Website
LinkedIn
LinkedIn

De in deze uitnodiging verstrekte informatie hebben betrekking op het OndernemersPensioenCafé.
Pensioen-coaching is voor iedere betrokkene maatwerk, daarom kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.


Copyright © 2020 Pensioen-Coaching,
Alle rechten voorbehouden.Afmelden    Aanpassen van uw gegevens in de mailinglijst 

Email Marketing Powered by Mailchimp